Wishlist
Начало / Новини / Billie Eilish отследва всички в Instagram

Billie Eilish отследва всички в Instagram

26 Юни 2020
Billie Eilish отследва всички в Instagram

Буквално преди няколко часа Billie Eilish отследва всички в Instagram профила си. 18-годишната премахна от профила си всички, от които се е интересувала по някакъв начин, без да даде обяснение. В един от последните си постове, Били говореше за движението "Black Lives Matter"

"От 1 седмица се чудя как да го кажа. Имам огромна платформа и наистина се опитвам да уважавам и да премислям това, което мисля. Но за Бога, сега просто ще започна да говоряАко чуя още някой бял човек да каже, че всички животи имат значение, ще си изгубя ума. Ще млъкнете ли? Никой не е казал, че вашият живот не е труден. Никой не е казал, като цяло, нищо за вас. Всички вие просто намирате начин да го обърнете сякаш това е за вас. Това не е към вас. Спрете да си мислите, че всичко се върти около вас. Вие не сте в опасност."


Феновете все пак забелязаха, че звездата лека-полека понамали броят на хората, които следва, но никой не е очаквал точно това от нея. А кой знае, може би наистина й е писнало от тази социална мрежа и предпочитa да прекарва времето си по друг начин.




Снимки: Instagram - @billieeilish




billie eilish всички instagram отследва
Сподели
Свързани новини