Wishlist
Начало / Новини / Billie Eilish блести на MET гала в Ню Йорк

Billie Eilish блести на MET гала в Ню Йорк

15 Септември 2021
Billie Eilish блести на MET гала в Ню Йорк

В Ню Йорк се състоя едно от най-лъскавите и популярни модни събития, което събира най-големите звезди от всички сфери - MET гала. 

На нея се появиха известни личности от Холивуд, певци и певици, едни от най-добрите спортисти, но нашият поглед през цялото време беше прикован в Billie Eilish, която срази с невероятната си женствена и нежна визия. 

За първи път я виждаме в подобна светлина - облечена в безкрайно красива вечерна рокля с дълъг шлейф, създадена специално за нея от един от най-добрите дизайнери в света - Oscar de la Renta

Прическата и гримът на Billie леко намекваха и за емблематичната Marilyn Monroe, а и разбира се, както обикновено нищо, свързано с нашата любима певица, не е случайно. 

В Instagram профила си Billie сподели, че тази приказна рокля е началото на една нова ера за дизайнера й - Oscar de la Renta е взел насериозно желанието на певицата да прави дрехи, за които не се използват животинска кожа и козина, и от тук нататък неговите шедьоври ще бъдат изцяло съобразени с това. Billiе призовава и всички останали дизайнери и модни къщи да последват този пример, не само за доброто на животните, но и на цялата ни планета.​

Публикация, споделена от BILLIE EILISH (@billieeilish)

Вижте тази публикация в Instagram.


billie eilish йорк met гала блести
Сподели
Свързани новини