Wishlist
Rihanna
Rihanna
Only Girl (In The World)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Becky Hill обяви новия си албум ‘Believe Me Now?’

Becky Hill обяви новия си албум ‘Believe Me Now?’

01 Февруари 2024
Becky Hill обяви новия си албум ‘Believe Me Now?’

Becky Hill обяви втория си албум, озаглавен ‘Believe Me Now?’.

Проектът ще излезе на 31-ви май. Това е вторият албум от изпълнителката, след като през 2021 г. тя дебютира с ‘Only Honest On The Weekend’, който включваше колаборацията ‘Disconnect’ с Chase & Status, както и вече издадените сингли ‘Side Effects’ и ‘Never Be Alone’.

"Навършвам 30 следващия месец и нямам търпение. Последното десетилетие беше много турболентно и музиката от първия ми албум отразява това."

Hill споделя, че новият ѝ албум е създаден изненадващо бързо.

"Вече нямам нужда от омаловажавам себе си и моите способности, защо най-сетне вярвам в себе си. Може да чуете това в албума", добавя тя.

Работейки с продуценти като PARISI, Mark Ralph, Toddla T, Maur, Solardo, MJ Cole, Jax Jones и Franky Wah, целта на Hill за „Believe Me Now?“ е била да направи запис, който да обхване световете на танца и попа, обяснява изпълнителката. 

Лирично голяма част от „Believe Me Now?“ се занимава със самотата. Hill каза още, че вярва, че денс музиката е перфектната противоотрова срещу чувството за изолация.

Заглавието на втория запис на Becky Hill „Believe Me Now?“ е взето от неиздавана за момента песен от албума, наречена „True Colours“, написана в съавторство с Lauren Aquilina за техния опит със сексуално насилие.

"Случи се когато бях на 21 и беше с човек, на който наистина вярвах", казва Hill. "Знаех, че мога да пиша за това само с някой, който наистина разбира през какво съм преминала. Все пак не исках да е тъжна песен, защото преживяването никога не ме натъжаваше. То ме вбесяваше. 

Hill се опитала да напише ‘True Colours’ няколко пъти през последните осем години, но повратната точка дошла, след като решила да отиде в полицията, за да докладва насилието.

Becky Hill ще направи поредица от огромни концерти тази година и ще бъде хедлайнер на Parklife Festival 2024 заедно с Doja Cat, Disclosure и J Hus.

becky hill
Сподели
Свързани новини