Wishlist
Начало / Новини / Bebe Rexha получила ценен съвет от Katy Perry

Bebe Rexha получила ценен съвет от Katy Perry

06 Април 2019
Bebe Rexha получила ценен съвет от Katy Perry

Katy Perry дала на Bebe Rexha ценен за живота и кариерата съвет

 

Това става ясно, след като изпълнителката на гръмналия хит Last Hurrah признава, че онлайн троловете са успявали да я обезкуражат

 

 

29-годишната певица споделя повече за безмилостната критика и разкрива, че подигравките относно теглото й са пречупили нейната увереност, когато е започнала да навлиза в музикалната индустрия. Накарали са я да изпитва неудобство в тялото си.

 

Звездата не крие, че се е чувствала наистина зле и депресивно от забележките по нейн адрес. 

 

 

В един момент обаче американската любимка й вдъхнала сили и я посъветвала лично по въпроса, когато двете били заедно на обиколката от Witness: The Tour.

 

"Бях на турне с Katy Perry и тя ми каза да не чета туийтове.

 

По думите на Rexha, това я амбицирало да създаде "среда, където само жени-артисти се събират и са в защитено пространство".

 

"Имаме нужда от повече женско влияние" - подчертава тя. 

 

И добавя, че за нея също са важни опитите да помага на хората. А не единствено да печели пари и да си купува скъпи чанти. 

 

Затова огласява инициатива, която дава възможност на жени от музикалната сфера да се подкрепят и да си помагат. 

В Лондон тя представила проекта пред 50 младежи, изучаващи музикален мениджмънт и музикална технология. 

 

 

"Бяха ми казали: 'Тя подписа с лейбъла ти, така че тя ти е състезанието.' - Никой не е състезание за теб, освен ти самия за себе си. Има достатъчно място за всички Вас, момчета и момичета. Аз, персонално, не искам да се изкача до най-високото ниво, ако изгубя усещането коя съм. Без значение какво правите, трябва да сте щастливи и да намирате баланс в живота си."

 

 

Въпреки сегашните убеждения, че обича тялото си, изпълнителката oт Say My Name все още наблюдава в мрежата впечатленията относно пищната си фигура и миналата седмица се наложи да поправи фен в Twitter, който спекулираше, че тя може би е бременна

 

"Не, аз просто съм пълничка" - отговори Bebe като не забрави да постави и намигаща емотикона ;)

 

katy perry bebe rexha получила ценен съвет
Сподели
Свързани новини