Wishlist
Начало / Новини / Avatar 2 изглежда ще бъде детрониран от първото място в боксофиса

Avatar 2 изглежда ще бъде детрониран от първото място в боксофиса

01 Февруари 2023
Avatar 2 изглежда ще бъде детрониран от първото място в боксофиса

След като два месеца доминираше бок офиса, "Аватар: Пътят на водата" , изглежда ще бъде повален от първото място. След като излезе по кината на 16 декември, филмът беше на първа позиция в бокс офиса всяка седмица. Очаква се "Почукването" на M. Night Shyamalan да детронира "Аватар". Очаква се лентата да спечели между 15 и 20 милиона долара. Това трябва да е достатъчно за да измести блокбъстъра на James Cameron.

"Аватар: Пътят на вода" е под номер 1 вече седем поредни седмици. Първият филм, която постига това е първият филм "Аватар" от 2009 г., който се превърна в най-печелившата лента на всички времена. Продължението на първия филм вече спечели над 2 милиарда долара в световен мащаб. С това се превърна в четвъртия най-касов филм след "Аватар", "Отмъстителите: Краят" и "Титаник".

Дори и да бъде изпреварен от трилъра на Shyamalan, "Аватар: Пътят на водата" може да се опита да си върне първото място следващия уикенд, когато ще се изправи срещу "Професия: Стриптийзьор 3", чиято премиера на 10 февруари.

avatar
Сподели
Свързани новини