Wishlist
Начало / Новини / Ava Max издаде сингъла „My Oh My“

Ava Max издаде сингъла „My Oh My“

05 Април 2024
Ava Max издаде сингъла „My Oh My“

Мултиплатинената глобална поп сензация Ava Max продължава своята невероятна 2024 година с премиерата на впечатляващия нов сингъл „My Oh My“, вече наличен чрез Atlantic Records/Орфей Мюзик. Песента е продуцирана от Inverness (Royal & the Serpent, ONE OK ROCK) и е написана от Ava съвместно с J Bach, Sam Martin и Charles Roberts Nelsen. Парчето излиза заедно с официално музикално видео, режисирано от Hunter Moreno и с хореография от Matt Steffanina, което направи своята премиера в MTV Live, MTVU, MTV Biggest Pop и на билбордовете на Paramount Times Square. Освен това „My Oh My“ беше включен в отразяването на Opening Day 2024 на MLB по MLB Network и свързаните с тях акаунти в социалните мрежи.

Идеалният химн за началото на нощ в града, „My Oh My“ е най-новото парче от неспирната поредица от денс-поп хитове на Ava Max, включително наскоро издадения хит „Whatever“ на Kygo и Ava Max, който вече е събрал над 115 милиона глобални стриймвания от издаването си през януари, като тази седмица парчето достигна #8 в британската еърплей класация. Обявено от „Billboard“ за „безспорен клубен хит“, парчето, което достигна номер 1 в родината на Kygo – Норвегия, и влезе в топ 10 в няколко държави, включително Белгия, България, Хърватия и Швеция, е придружено от официален музикален видеоклип, който вече е събрал 18 милиона гледания. Освен това Ava и Kygo се обединиха за едно вълнуващо телевизионно изпълнение на живо на „Whatever“ в „Jimmy Kimmel Live“ на ABC!

“My Oh My” е първото самостоятелно издаване на сингъл на Ava след миналогодишния аплодиран втори албум – „Diamonds & Dancefloors“. Албумът, който следва платинено сертифицирания хитов дебют на Ava –  „Heaven & Hell“ от 2020 г., е подчертан от страстно самоуверени сингли като „Ghost”, „One of Us”, „Cold As Ice”, „Dancing’s Done”, „Weapons“, „Maybe You’re The Problem“ и „Million Dollar Baby“, последният от които е придружен от официално видео, режисирано от Andrew Donoho (Khalid, Janelle Monae, Paul McCartney), което до момента може да се похвали с над 41 милиона гледания. Освен това официалното видео към нейния глобален платинено сертифициран #1 хит „The Motto“ с участието на Tiësto, е събрало над 165 милиона гледания.

„Choose Your Fighter“ на Ava беше сред фаворитите на феновете, включени в „Barbie The Album“ – албумът на Atlantic Records, носител на награда „Грами“. Оглавяващият глобалните класации музикален спътник на одобрения от критиката филм „Barbie“ е с участието на Margot Robbie и Ryan Gosling като Barbie и Ken и е разпространяван от Warner Bros. Pictures. Освен това през 2023 г. Ava си партнира с бразилския DJ Alok за глобалния денс хит „Car Keys (Ayla)“, придружен от официално видео.

Миналата година Ava също така беше на най-мащабното си световно турне до момента, с разпродадени концерти в Европа и Обединеното кралство, правейки спирки в Обединеното кралство, Белгия, Франция, Холандия, Норвегия, Швейцария, Италия, Португалия, Германия, Испания и Финландия. Датите в Северна Америка бяха подчертани от спирки на такива престижни места като „Irving Plaza“ в Ню Йорк и „The Fonda Theatre“ в Лос Анджелис.

The Voice - We Love Music!     

ava max my oh my
Сподели
Свързани новини