Wishlist
Начало / Новини / Ariana Grande с "boyfriend"

Ariana Grande с "boyfriend"

02 Август 2019
Ariana Grande с "boyfriend"

Нов официален клип от Ariana Grande излезе на музикалния хоризонт.

 

Той е към парчето boyfriend, където участва и американско поп дуо Social House.

То е съставено от Michael Foster и Charles Anderson.

Те се появяват още в началото на визуализацията и видимо са в конфликт с Ari.

 

Секунди по-късно фокусът е изместен върху нейната ревност, породена от флирта на бившия й с други жени. В тази роля влиза единият от бандата - Mikey, който се включва и със соло част в мелодичния трак. Другият, познат още като Scootie, през цялото време е пряк свидетел на биполярните взаимоотношения между двамата. На финала дори ги хваща в изпочупена баня, където цари хаос. 

 

Преди това и Grande, и Foster си фантазират различни ситуации на ярост и насилие, в които буквално "нокаутират съперници" на организирано парти.

Тя налита с бясна скорост на бой, а после прескача отвисоко стълби и стреля с лък, пробождайки момиче в ръката. А също и умишлено флиртува с други момчета.

Той от своя страна се сбива с мъж като успява с ръка да му изтръгне сърцето

 

Странната любовна история накара десетки фенове да дискутират в коментарите и да се припознават със сюжета. 

 

 

Изпълнителката на break up with your girlfriend, i`m bored поясни в Twitter каква е идеята на проекта. 

"Имам чувството, че тази песен улавя обща тема в животите на доста мои познати. Хората искат да се влюбят и да бъдат заедно, но не желаят да определят отношенията си и затова им е сложно напълно да се ангажират, да се доверят или да си позволят да обичат безусловно някого, макар и да им се иска." - обяснява тя и допълва, че със Social House са решили да създадат нещо с послание. 

"Имахме желание да направим нещо различно, което да обхваща чувството на страх от доверяване и от предприемане на тази крачка, от опасенията да не бъдем наранени или да не усетим, че не сме достатъчни за въпросния човек...но също и какво се случва като смазваш някого." 

 

Boyfriend е първият реализиран хит на певицата след издаването на петия й студиен албум Thank U, Next. 

 

Видеоклипът, който е придружен и с финални надписи, досущ като във филм, събра за отрицателно време над 2 милиона гледания и над 700 хиляди харесвания в Youtube. 

 

Качена е и аудио версия

 

ariana grande boyfriend
Сподели
Свързани новини