Wishlist
Начало / Новини / Ariana Grande и Justin Bieber в скандал

Ariana Grande и Justin Bieber в скандал

22 Май 2020
Ariana Grande и Justin Bieber в скандал

Ariana Grande отговори на обвиненията на Tekashi 6ix9ine, след като той намекна, че двамата с Justin Bieber са си купили първото място в американските класации. Новата песен на Ari и JB “Stuck With U” дебютира тази седмица на върха на Billboard Hot 100, докато тракът “Gooba” на рапъра остана на трета позиция.  Tekashi качи видео в социалните мрежи от дома си, където е под домашен арест. В него той казва: “Искам светът да знае, че Billboard е лъжа. Можеш да си купиш първото място в Billboard”. И обяснява: "Платили са част от тези неща с шест кредитни карти. Когато ги попитахме на кого са тези кредитни карти, казаха, че нямат право да разкриват такава информация”. 

Само да уточним, че Тekashi излезе от затвора преждевременно, като получи позволение от съда да бъде под домашен арест заради пандемията от коронавирус, след като адвокатът му изтъкна опасността за заразяване с вируса в затвора. Tekashi има присъда от две години затвор, след като се съгласи да свидетелства срещу други членове на престъпната банда за рекет, въоръжени грабежи и дори заговор за убийство

Ariana реагира на обвиненията на осъдения престъпник с дълъг пост в Instagram, в който благодари на феновете за третия си дебют на първото място в чарта.“До всеки, който е недоволен от мястото си в класацията тази седмица или който си прекарва времето в мисли как да злепостави работещите здраво жени (и то само жените по някаква причина… моля те, спри за момент и се смири малко. Бъди благодарен, че изобщо си тук. Че хората те слушат изобщо. Това е благословена позиция”. 

Тук е момента да уточним, че Tekashi има присъда и за системно домашно насилие. Justin не закъсня и също се намеси в защита на успеха на песента, а и на Ariana: "Той казва, че стриймът на неговата песен не се отчита. Напротив, отчита се, но той взима предвид глобалния стрийм, а това е вътрешна класация, затова се отчита само местният стрийм ... Казва, че 30 000 са купени с 6 кредитни карти, но това е лъжа. Според правилата с една карта може да се купят само 4 копия. Всичко над това и цялата бройка се зачерква… Компанията Nielsen извърши проверка и обяви, че нашите продажби за реални, защото нашите фенове са невероятни и са ги направили. Не злепоставяйте фен базата ни с фалшива информация”.

Bieber също добавя: "Това е моя песен с Ariana Grande и за мен е чест да работя с нея и заедно да помогнем за събирането на средства за добра кауза. Ако ще казваш името й, трябва да кажеш и моето, защото това е нашата песен”.






Снимка: Instagram







ariana grande justin bieber скандал
Сподели
Свързани новини