Wishlist
Начало / Новини / Anywhere Away From Here е вече тук

Anywhere Away From Here е вече тук

09 Април 2021
Anywhere Away From Here е вече тук

След 2 седмици нетърпеливо очакване от страна на милиони фенове от цял свят, два от най-величествените гласове на съвременната музика - Rag’n’Bone Man и P!nk, сливат таланта си в силно емоционалната колаборация “Anywhere Away From Here”.

Песента ще бъде част от предстоящия нов албум на британския баритон "Life By Misadventure", който излиза на 7-ми май, и е вдъхновена от чувството на несигурност в заобикалящата ни среда и обкръжение.

“Когато запалят светлините, не мисля, че съм ти казвал… че се чувствам не на място“, пее той. “Завлечи ме под земята/не знам дали си забелязал/понякога затварям очи и си мечтая за друго място.“

Автори на парчето са Rag’n’Bone Man, неговият колаборатор в албума - Ben Jackson-Cook, както и Simon Aldred, Dan Priddy и Mark Crew.

За “Anywhere Away From Here” звездният изпълнител споделя: “Тази песен е искрено отражение на желанието да изчезнеш от некомфортните ситуации и уязвимостта, която всички изпитваме на моменти. За мен е чест да я изпълня с P!nk.“

“За първи път срещнах Rag’n’Bone Man в Европа през 2017 г., малко след като чух песента му 'Human'. Още тогава се влюбих в гласа му, а когато се запознахме на живо, научих, че носи и красива душа“, казва P!nk. “Веднага разбрах, че искам да работя с него някой ден. Няма по-перфектна песен от 'Anywhere Away From Here' която да изпълним заедно. Изключително щастлива съм да бъда част от тази колаборация“.


тук вече anywhere away from here
Сподели
Свързани новини