Wishlist
Lady Gaga & Ariana Grande
Lady Gaga & Ariana Grande
Rain On Me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / ANTONIA стартира лятото с "Late Night Feelings”

ANTONIA стартира лятото с "Late Night Feelings”

31 Май 2023
ANTONIA стартира лятото с "Late Night Feelings”

Лятото е почти тук и партитата ще създадат незабравима атмосфера с добра музика. Antonia представи "Late Night Feelings", денс песен с бързо темпо, заредена с много енергия и цветно, динамично и забавно видео.

Песента е написана Alida, Rollo, Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, тексът е на Alida и Rollo, а продукцията е дело на Alexandru Cotoi, Marcel Botezan и Sebastian Barac.

За видеото Antonia работи с NGM Creative, режисьора Bogdan Păun, оператора Alex Mureșan, а видео продукцията е на Loops Production.

"Лятото започва с песента "Late Night Feelings" и се радвам да заредя феновете ми с енергия. Останете на линия, лятото е дълги и имам много изненади за вас", казва Antonia.

Тази година изпълнителката издаде "Dududum" с Florianrus, любовно парче, което спечели сърцата на публиката. Antonia изигра и една от главните роли в румънската комедия “Haita de acțiune", написана и режисирана от Vali Dobrogeanu. Във филма тя влезе в ролята на полицайка, а нейни екранни партньори бяха Matei Dima (BRomania), Alex Bogdan, Anca Dinicu, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Iancu Sterp, Elena Chiriac и Alex Delea.

2022 беше година на колаборациите за Antonia - тя издаде "Una Favela" с Qodës, песен, която завладя класациите в Гърция и България, "Send Me Your Love" с Gromee, известен полски диджей и продуцент, както и песента "Clap Clap" с Gran Error и Elvana.

antonia
Сподели
Свързани новини