Wishlist
Начало / Новини / Anitta страдала от мистериозна болест

Anitta страдала от мистериозна болест

03 Юни 2024
Anitta страдала от мистериозна болест

Бразилската певица Anitta мислила, че ще умре борейки се с мистериозна болест, докато работила по шестия си студиен албум.

"Бях много, много болна", спомни си певицата за ужасяващото мистериозно заболяване, което я остави хоспитализирана за пет месеца през 2022. "Бях толкова болна, че не можех да работя", споделя певицата в Today show. "Не бях спиралa да работя от толкова много години. Това беше голям сигнал да се събудя, че физически не можех да правя много неща, които обичах да правя, заради здравето си. Трябваше да отделя време, за да се погрижа за себе си."

Anitta направила последния си албум, докато била в болницата. Изпълнителката не получила точна диагноза за състоянието си, но сега се е възстановила напълно.

В момента тя е на турне в Северна Америка. 

По-рано тази година тя стана първият изпълнител от Бразилия в историята, който успя да достигне 35 милиона слушатели в Spotify на месечна база. 

Anitta стана известна през 2013 г., след като издаде сингъла си "Show das Poderosas", който достигна върха на Бразилската класация Hot 100 Airplay.

The Voice – We Love Music!  

anitta
Сподели
Свързани новини