Wishlist
Начало / Новини / Anitta издава новата си песен "Mil Veces"

Anitta издава новата си песен "Mil Veces"

01 Ноември 2023
Anitta издава новата си песен "Mil Veces"

Недоразуменията, раздялата и завръщането един към друг - порочният кръг на една връзка - е темата на дългоочакваната нова песен на Anitta "Mil Veces". Сингълът и клипът са част от дългоочаквания й предстоящ албум Funk Generation. "Mil Veces" е мелодичен фънк, поджанр на фънка от Рио де Жанейро, който се характеризира с повече лирично и романтично съдържание и по-мека и мелодична музикална продукция. Това не е случайно, тъй като тази звукова естетика наподобява ранното творчество на Anitta в песни като "Meiga e Abusada" и "Eu Vou Ficar". Видеоклипът към песента включва специално участие на Damiano David, вокалист на оглавяващата класациите рок група Måneskin, който играе половинката на Anitta.

За да улови напълно бразилската идентичност на сингъла, Anitta е решена да привлече продуценти от родната си страна за продукцията на албума си Funk Generation. Какъвто е случаят с DJ Gabriel do Borel, който работи по
композицията и продукцията на новата песен. Роден в северната част на град Рио де Жанейро, той има важно присъствие в новия ѝ проект, тъй като е зад аранжимента на всички песни от проекта, пуснати до момента.

 

anitta
Сподели
Свързани новини