Wishlist
Начало / Новини / Alesso и Liam Payne с нов общ проект "Midnight"

Alesso и Liam Payne с нов общ проект "Midnight"

09 Април 2020
Alesso и Liam Payne с нов общ проект "Midnight"

Коронавирусът сложи пауза на много планове в музикалната индустрия, от турнета и фестивали до албуми, но не успя да попречи на диджея и продуцент Alesso и певеца Liam Payne да заснемат нов клип.

Двамата се обединиха за новото парче на шведа “Midnight”. Заради социалната изолация и заради вируса, те трябваше да са изобретателни за заснемането на визуализация към песента.

Alesso е заснел своята част от клипа в студиото си в Los Angeles, където е създал трака, а Payne, който живее в Лондон, е записал как пее на балкона сиРезултатът е семпъл, но професионален и не оставя усещане, че кадрите са направени в извънредна ситуация, предполагаща ограничени възможности.

“Беше много приятно да направя видео с много по-малко "шум" - в клиповете винаги се случва толкова много", казва Liam в интервю по този повод пред The Associated Press. “Да мога да изляза от къщи, да изпълня песента на балкона и да я изпея, така като аз искам, без различни хора да ми казват как да се движа и какво да правя или нещо такова. Това си е нашето видео и много се гордея с този факт", споделя още певецът.

“Много е освежаващо просто да гледаш Liam да пее и аз да работя по песента", добавя Alesso. “Защото точно така го правим, нали разбирате? И някак оставяме песента да блесне по този начин. За мен това е наистина свежо".

“Midnight” е песен за започващата връзка на двама души. Но изпълнителите смятат, че с влиянието на коронавируса над света, композицията е придобила по-специален смисъл. Определено има по-мащабно значение. Винаги ще слушаме тази песен, поне за мен и Liam ще е така, и ще си мислим за тези времена", обясни Alesso.

“Постоянно научаваме нови неща за половинките си и сега прекарваме толкова време заедно с тях, хората преодоляват големи неща по целия свят, заедно. Мисля, че това определено добавя допълнителен щрих в посланието, как преодолявате подобни моменти”, добавя Payne.

Alesso си търсеше вокалист за “Midnight” и е много доволен, че Payne е предложил услугите си: “Той добави страхотно усещане към парчето. Наистина се получи невероятно".

И двамата казват, че докато си стоят вкъщи, продължават да творят. Alesso работи неуморно в същото студио, в което е продуцирал “Midnight” и е заснел неговата част от видеото. “Работя 10 пъти повече сега, защото имам повече свободно време. Творческата ми енергия сега е много по-силна, защото съм си вкъщи и не се разсейвам от турнета и подобни ангажименти. Разбира се, играя и много видео игри и гледам много филми и сериали", споделя Alesso за това какво прави по време на социалната изолация.

Payne от своя страна казва, че е зает с рисуване. И докато се занимава с това, не забравя да бъде полезен на обществото - певецът е дарил 360 000 порции храна на хранителни банки. Той се надява “Midnight” да има позитивно влияние върху хората. “Важно е в такива моменти да сме тук за феновете си. Докато всички са затворени вкъщи и се самоизолират, мисля че е важно да продължават да излизат неща, които да носят малко светлина в деня на всеки човек”, казва Liam.



liam payne нов общ проект midnight alesso
Сподели
Свързани новини