Wishlist
Начало / Новини / Александра Гърдева: Пътя, който съм преминала, ми отвори очите за много неща

Александра Гърдева: Пътя, който съм преминала, ми отвори очите за много неща

17 Април 2024
Александра Гърдева: Пътя, който съм преминала, ми отвори очите за много неща

Ако сте се питали какво стои зад широката усмивка на Александра Гърдева, днес имате късмет, защото с нея разнищихме именно този въпрос в най-новия епизод на The Voice Cast с Мари-Никол.

Хипнотерапевтката ни разказа за детството си и за липсата на бащина фигура в него, което донякъде се е отразило в избора на партньор. Говорихме си за страстта ѝ към психологията, първите ѝ крачки и как в основата на всичко стои себелюбието и себепознанието. Ако искате да разберете защо нямате самочувствие и да почерпите съвет как да го придобиете, то вие сте на правилното място. Александра разказа също за изборите си в живота, за истинската ѝ среща със щастието, която е настъпила в последните 6 години от живота ѝ.

Инфлуенсърката сподели още за подбудите си за участва в „Ергенът“, за трепетите и огорчението, което е изпитала в следствие на запознанството й с Виктор Стоянов. С интерес следи следващите сезони и анализира поведението на момичетата. След медийната й поява в този риалити формат психоложката се радва на много внимание и любов, с което започва и кариерата си на инфлуенсър. За най-лошата си медийна изява Гърдева определя участието ѝ в „Къщата на инфлуенсърите“. Дори нещо повече, Алекс разкри, че съжалява за участието си в онлайн предаването, смята проекта за несъдържателен и манипулиран.

Какво още разказа Александра Гърдева, какво е мнението за Ронси, Бони и други известни лица и кои са ТОП5 любимите ѝ български изпълнители гледайте и слушайте в епизода.

усмивка самочувствие Мари-Никол Александра Гърдева хипнотерапевт себепознаване
Сподели
Свързани новини