Wishlist
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Lovers In a Past Life
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Adam Levine отрече да е изневерил на жена си

Adam Levine отрече да е изневерил на жена си

21 Септември 2022
Adam Levine отрече да е изневерил на жена си

Adam Levine отрече да е изневерявал на съпругата си Behati Prinsloo с инфлуенсърка в социалните мрежи.

Миналия уикенд Sumner Stroh сподели в TikTok, че е имала връзка с фронтмена на Maroon 5 в миналото, когато е била „млада и наивна“.

Тя също така твърди, че Adam наскоро ѝ е изпратил съобщение и я е попитал дали може да използва името Sumner, ако той и Behati имат син.

Във вторник Adam излезе с изявление през TMZ, в което настоя, че не е имал физическа връзка със Sumner, но призна, че е прекрачил границата. 

„Не съм имал афера, въпреки това прекрачих границата по време на тежък период в живота ми. На моменти беше неуместно. Обърнах внимание на това и предприех стъпки, за да поправя това.“

Adam и Behati, които сключиха брак през 2014 г., потвърдиха миналата седмица, че очакват третото си дете заедно. Двойката вече има две дъщери.

 „Жена ми и семейството ми са всичко, което ме интересува на този свят. Да бъда толкова наивен и достатъчно глупав, за да рискувам единственото нещо, което наистина има значение за мен, беше най-голямата грешка, която можех да направя. Никога повече няма да го направя. Поемам пълна отговорност. Ще го преживеем и ще минем през това заедно.“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Levine (@adamlevine)

изневяра
Сподели
Свързани новини