Wishlist
Начало / Новини / "6 Days" е хит №1 на десетилетието

"6 Days" е хит №1 на десетилетието

25 Януари 2020
"6 Days" е хит №1 на десетилетието

В началото на новото десетилетие преброихме хитовете, които сме гледали и слушали най-често в ефира на радио и телевизия The Voie в периода 2010-2019 година. Категоричен хит №1 на миналото десетилетие е хитът "6 Days" от Mahmut Orhan & Colonel Bagshot. Проектът е излъчен повече от 4392 пъти в ефира на музикални медии №1 в България. Песента продължава да се върти втора година и категорично си заслужи приза хит на десетилетието. Припомняме, че това беше и хит №1 за 2019-та година в нашия ефир.


Сребърният медал отива при KDDK & Arilena Ara с тяхното "Last Train To Paris", което натрупа над 4121 излъчвания. Arilena участва в класацията и с хита си "Nentori (BESS Remix)" под номер 42. Бронзът е за Malfa и неговото "So Long" с 4030 излъчвания - хит, който отново чухме и видяхме първо в ефира на радио и телевизия The Voice.


На четвърто място се позиционира един от най-силните проекти на румънския DJ Pascal Junior. Неговото "Holdin' On" и до ден днешен продължава да ни радва в ефир, което му донесе 3965 излъчвания. Песента излиза в началото на 2017-та година и се превръща в любим хит по нашите географски ширини. Пето място е за Betta Lemme и нейната "Bambola" - тя събра 3890 излъчвания през последното десетилетие.


Най-високото българско предложение в класацията на десетилетието (2010-2019) е за Fabrizio Parisi, Miyan ft. Belonoga със "Sunbeams", което е гледано и слушано повече от 2887 пъти в ефира на радио и телевизия The Voice.


Цялата класация може да видиш тук.


хит десетилетието days
Сподели
Свързани новини