Wishlist
Начало / Новини / 50 Cent отговори на обвиненията за сексуален тормоз от Daphne Joy

50 Cent отговори на обвиненията за сексуален тормоз от Daphne Joy

01 Април 2024
50 Cent отговори на обвиненията за сексуален тормоз от Daphne Joy

50 Cent отрече обвиненията на бившата си партньорка Daphne Joy за физическо и сексуално насилие.

Рапърът направи изявлението в отговор на поредица от твърдения, направени от Joy на 28 март, в които се твърди, че 50 я е „изнасилил“ и „физически малтретирал“. Двамата имат общ син.

Joy сподели обвиненията дни след като беше посочена в делото на Rodney “Lil Rod” Jones срещу Sean “Diddy” Combs, което твърди, че е получила финансови облаги за секс услуги. След като научиха новината, беше съобщено, че 50 Cent се е опитал да получи еднолично попечителство над детето им, като Joy публикува обвиненията срещу рапъра в Instagram малко след това.

В отговор на нейните твърдения той каза пред The Hollywood Reporter

„Смущаващите твърдения в клетвените пледоарии, подадени наскоро в съдебно дело, свързано с Daphne Joy, майката на моето дванадесетгодишно дете, ме накараха да предприема всички необходими правни действия, за да защитя синът ми. Последните фалшиви и неоснователни обвинения от Daphne Joy очевидно са отговор на решението ми да потърся еднолично попечителство над сина си. Моят син Sire е моят основен приоритет и поддържането му в безопасна среда е единственият ми фокус в момента.”

Joy също отговори на обвинението, че е секс работничка, като написа: „Дълбоко съм наранена от лъжите в делото на Rodney Jones. Твърдението, че съм секс работничка, е 100% невярно. Наемам адвокат, който да проучи всички правни средства за защита както срещу Rodney, така и срещу неговия адвокат.”

Делото на Jones, заведено миналия месец, се отнася основно за обвиненията, че Diddy го е насилвал сексуално и е организирал чести партита със секс работнички и непълнолетни момичета. Diddy отхвърли всички обвинения и ги определи като "чиста измислица".
 

50 cent rodney jones daphne joy
Сподели
Свързани новини