Wishlist
Начало / Новини / Beyonce планира тайни концерти във Великобритания

Beyonce планира тайни концерти във Великобритания

15 Юни 2022
Beyonce планира тайни концерти във Великобритания

Beyonce планира серия от тайни концерти из Обединеното кралство, с които да отпразнува издаването на новия си албум.

Поп звездата се подготвя да пусне първия си самостоятелен албум от шест години насам. Според изданието The Sun певицата иска да отбележи събитието с интимни изпълнения, преди да се отправи към мащабно турне по-късно.

„Тя планира да отдели много време в промотиране на албума във Великобритания, така че ще има уникални изненади за нейните британски фенове“
, споделя източника.

Според източникът албумът е написан по време на пандемията от Ковид-19, когато Beyonce е била „отчаяна“ да се върне на сцената.

Миналата година, шефовете на звукозаписната компания Sony Records, намекнаха, че новият албум на певицата се очаква през 2022 г. , а тя наскоро подхрани спекулациите за нова музика, като премахна снимките си от акаунтите в социалните си мрежи.

Феновете смятат, че премахването на изображенията означава, че скоро те ще бъдат заменени от нови фотоси промотиращи новия албум.

Албумът ще е седмият самостоятелен албум на Beyonce, след като тя пусна „Lemonade” през 2016. Последното ѝ голямо турне беше „Тhe Formation World Tour”.​

beyonce във планира великобритания концерти тайни
Сподели
Свързани новини