Wishlist
Mihaela Fileva & Dara Ekimova
Mihaela Fileva & Dara Ekimova
Vsichko E Bilo Za Dobro
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Charlie Puth разкри “Light Switch” от предстоящия си албум "Charlie"

Charlie Puth разкри “Light Switch” от предстоящия си албум "Charlie"

23 Януари 2022
Charlie Puth разкри “Light Switch” от предстоящия си албум "Charlie"

Номинираният за награди GRAMMY и мултиплатинен изпълнител/автор на песни/продуцент Charlie Puth пусна нетърпеливо очакваната си нова песен “Light Switch”. След като загатваше с клипове за нея с месеци на близо 15-те милиона свои фенове в TikTok,

“Light Switch”, продуцирана от Puth и съвместно писана с дългогодишния колаборатор JKash и номинираният за награди Grammy автор на песни Jake Torrey, подчертава защо той е един от най-консистентните хитмейкъри в индустрията и търсен колаборатор в музиката днес. Вълнуващата поп песен, със заразителните вокали и емблематичния фалцет на Puth, веднага ви пали и не можете да я „изключите“.  

Charlie казва за “Light Switch” следното, което е добре документирано в TikTok: На ниво писане беше много готино да споделя песента с феновете, докато я правех​, и те се почувстваха сякаш са замесени още от самото начало в песента, сякаш наистина я написаха с мен“. 

Официалното музикално видео – режисирано от Christian Breslauer (The Weeknd, Lil Nas, Doja Cat) – по забавен начин следва Charlie през всичко, което трябва да направи, за да се спечели несподелената любов. 

“Light Switch” е първата нова песен от предстоящия нов албум на Puth, CHARLIE, чрез Atlantic Records.  Наскоро включен в сериите на VOGUE’s “24 Hours With”, Charlie казва, че този албум е най-персоналния, който някога е правил и че, “Никога не съм имал шанс да издавам музика, което представя наистина мен и всяка песен от този албум е моя персоналност с някои прикрепени мелодии“. 

На само 30-годишна възраст, Puth е диамантено сертифициран, 20 пъти платинен, 4 пъти номиниран за награди Grammy изпълнител, автор на песни, продуцент и мултиинструменталист, който е спечелил три музикални награди на Billboard, една   Critic’s Choice Award и номинация за Златен глобус. Puth съвместно написа и продуцира разбиващия рекорди запис на The Kid Laroi и Justin Bieber, “Stay”, който бързо се превърна в една от най-големите песни за  2021 и държи титлата за най-дълго задържала се на No. 1 в класацията Billboard Global 200 и първата, която прекарва двуцифрените общо единадесет седмици на върха на класацията. Колаборацията през 2020 на  Puth с Gabby Barrett по ремикса на “I Hope” му донесе четвърти топ 10 трак в Billboard Hot 100, стигна до номер едно в класацията на Billboard “Adult Pop Songs” и спечели музикална награда на Billboard през 2021 за “Top Collaboration”. Номинираният му за  награда GRAMMY албум Voicenotes бе златно сертифициран само четири дни след като излезе и събра над 5.6 милиарда стрийма по света.  

албум light разкри charlie puth switch предстоящия
Сподели
Свързани новини