Wishlist
Начало / Новини / Когато слушаш Drake, бягаш по-бавно

Когато слушаш Drake, бягаш по-бавно

16 Декември 2021
Когато слушаш Drake, бягаш по-бавно

Скорошно проучване твърди, че слушането на музика на Drake по време на джогинг всъщност ще ви накара да бягате по-бавно от нормалното.

Ненаучното проучване, проведено от търговеца на дребно на спортни облекла Pour Moi, проследява 60 пъти на бягане от 20 бегачи и техните различни скорости, докато слушат редица изпълнители, като всеки изпълнител е слушан за поне 1 километър бягане.

Pour Moi установи, че слушането на Drake добавя 21 секунди на километър към времето за бягане на техните бегачи, докато музиката му удължава бягането на три мили с една минута и 45 секунди.

Проучването установи също, че неговите бегачи са се забавили, докато слушат също изпълнители като BTS, Doja Cat, Nicki Minaj и Katy Perry.

В другия край на скалата, проучването на Pour Moi установи, че неговите бегачи са били вдъхновени да вървят по-бързо, когато слушат такива като Beyoncé, Harry Styles and Britney Spears.

Музиката на Бионсе се оказа най-ефективната в изследването, вдъхновявайки техните бегачи да намалят 33 секунди от средното си време на километър и две минути и 45 секунди от бягането им от три мили.


drake когато слушаш бягаш по-бавно
Сподели
Свързани новини