Wishlist

Политиката за поверителност

СБЪДНИ МЕЧТИТЕ СИ С РАДИО THE VOICE И ЖЕЛАНИЕ, И СПЕЧЕЛИ ПРИКАЗНИ КИНОНАГРАДИ

​Играта с наименование „Желание”, свързана с поддържания от „Радио Експрес” АД уебсайт https://thevoice.bg

ПЕРИОД НА РЕАЛИЗАЦИЯ НА ИГРАТА:

20.11.2023 г. – 03.12.2023 г.

ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА:

„Радио Експрес” АД, ЕИК 831053592, със седалище и адрес на управление гр. София, ул. „Неделчо Бончев” № 10

НАГРАДИТЕ ЗА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА СЕ ОСИГУРЯВАТ ОТ: 

„Форум Филм България“ ЕООД, ЕИК 200522737, адрес: гр. София, р-н Възраждане, ул. „Брегалница", 45, ет. 4.

 

ПЛАТФОРМИ, В КОИТО СЕ РЕАЛИЗИРА ИГРАТА:

https://thevoice.bg

 

НАГРАДИТЕ В ИГРАТА са само и единствено:

→ 1 бр. кинокомплект за двама за филма „Желание“, включващ двоен кинобилет за филма и две средни менюта с пуканки и напитки;

→ 1 бр. комплект от оригинални играчка звезда и тефтер от филма;

→ 1 бр. комплект от оригинална чанта и преспапие от филма;

→ 1 бр. оригинално спортно горнище от филма;

УСЛОВИЯ, свързани с наградата:

→ 1 бр. кинокомплект за филма „Желание“, включващ двоен кинобилет за филма и две средни менюта с пуканки и напитки;

Наградата 1 бр. кинокомплект за двама за филма „Желание“ включва само и единствено: два кинобилета за филма „Желание“ и 1 брой ваучер за консумация за двама от бара на Синема Сити България (наградата е валидна само за кината от киноверигата Синема Сити България).

Допълнителни детайли:

1 (един) брой ваучер за консумация за двама от бара на Синема Сити България включва само и единствено: 2 броя средни пуканки + 2 броя средна напитка по избор (Pepsi, Pepsi Max/Mirinda/7UP/Lipton Lemon/Lipton Peach) в съответното кино от киноверигата Синема Сити България, в което победителят е избрал да използва кинобилетите за филма „Желание“ и за прожекцията, за която е избрал. Ваучерът за консумация от бара на Синема Сити България важи в периода 04.12.2023 – 24.12.2023 г. и не може да бъде използван за прожекции на други филмови заглавия и отделно от използването на спечелените два кинобилета за филма „Желание“.

2 (два) кинобилета за 1 (един) победител, които важат само и единствено за филма „Желание“, могат да бъдат използвани от победителя в периода 04.12.2023 – 24.12.2023 г. в избрано от победителя кино, само и единствено от киноверигата Синема Сити България (всички обекти от киноверигата Синема Сити България може да видите ТУК).

- кинобилетите важат само и единствено за прожекция на филма „Желание“ за избран от победителя ден и час в предварително посоченото от него кино от киноверигата Синема Сити България, според програмата на киното.

- кинобилетите за филма „Желание“ и  ваучерът за консумация от бара на съответното кино от киноверигата Синема Сити България не могат да бъдат заменяни за паричната им или каквато и да е друга равностойност, включително, но не само за други награди от филма „Желание“, или което и да е друго филмово заглавие.