Wishlist
ROSA LINN
ROSA LINN
SNAP (LUCA SCHREINER REMIX)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Игри / „Внимание, млад шофьор“ – отговори правилно и можеш да спечелиш видеорегистратор

„Внимание, млад шофьор“ – отговори правилно и можеш да спечелиш видеорегистратор

19 Септември 2022
„Внимание, млад шофьор“ – отговори правилно и можеш да спечелиш видеорегистратор

Ние от радио и телевизия The Voice обединяваме своите усилия за повече безопасност на пътя, и за поредна година ще зарадваме един от слушателите със страхотен подарък – видеорегистратор за автомобил, ако ни докаже, че знае верният отговор на поне от един от въпросите, които ще зададем по време на кампанията. Те ще са от Правилника за движение по пътищата и ще са различни всеки ден. Ще насърчим нашата аудиторията като призоваваме в ефир за отговорно шофиране.

Период на играта: 19.09.2022 – 06.10.2022 г. до 23:59 

Поводът: Важно е да бъде отговорни на пътя, но най-важно е да знаем Правилника за движение по пътищата и да го спазваме.

Наградите: 1 бр. Видеорегистратор за автомобил XMART CDR 205B DASH CAM 2.7'' LCD 14

Механизъм: В периода на кампанията трябва да влезеш в сайта ни www.thevoice.bg и през формата по-долу да отговориш правилно на поне един от дневните ни въпроси. Остави ни три имена , град и телефон за връзка и стискай палци да си един от късметлиите. Теглене: На случаен принцип на 7 октомври след 10:00 часа в предаването Morning Voice с Мари-Никол ще изтеглим един от всички участвали и дал верен отговор, който ще спечели видеорегистратор за автомобил.

Победител:
Боряна Георгиева от София

*Екипът ни ще се свърже с победителя, за да уточнят получаването на наградата.

Играта приключи.

Сподели
Други игри