Wishlist
PAVELL & VENCI VENC'
PAVELL & VENCI VENC'
AKO TI LIPSVAM
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Игри / THE VOICE of SUMMER DESTINATION

THE VOICE of SUMMER DESTINATION

08 Август 2022
THE VOICE of SUMMER DESTINATION

Лятото е тук, а ние от The Voice искаме да бъдеш с любимите си хитове навсякъде и да ги слушаш със страхотен звук и без допълнително окабеляване. Точно поради тази причина ще зарадваме трима от всички участвали с 1 бр. безжична bluetooth колонка, осигурена от Техномаркет - верига магазини за бяла, черна и офис техника! Условието на играта е много лесно и просто - не спирай да слушаш любимото си радио - The Voice и следи внимателно за летния ни сигнал "SUMMER HIT", след който ще чуеш и откъс от любим хит. Ако го познаеш - регистрирай се във формата по-долу и стискай палци на 22 август да изтеглим точно твоето име, за се насладиш на музикално лято с любимата музика.

Период на играта: 08.08.2022 г. - 21.08.2022 г. до 23:59 (включително)

Поводът: Лятната почивка е специален момент за всеки от нас, а какво би била тя без любимите хитове, които да слушаш където и да си със страхотен звук и безжично свързване от твоя смартфон.

Наградите: 3 бр. безжична bluetooth колонка SONY SRS-XB13B, осигурена от Техномаркет - верига магазини за бяла, черна и офис техника!

Механизъм: Всеки ден в ефира на радио The Voice ще излъчваме летен сигнал "SUMMER HIT", след който ще пуснем откъс от актуален хит в момента. Ако познаеш кой е той, влез в сайта ни www.thevoice.bg , попълни формата за участие по-долу и се регистрирай.

Теглене: На 22 август, след 10 часа, на случаен принцип, ще изтеглим трима от всички участвали, които ще си спечелят готина безжична колонка и ще ги обявим тук, в сайта.

 

Победители:
Диана Димитрова от София
Янко Костов от Бургас
Недялка Георгиева от Пловдив

 

Екипът ни ще се свърже с победителите, за да уточним получаването на наградите.

 

We heart Music, We heart Summer!

Играта приключи.

Сподели
Други игри