Радио The Voice

The Voice е партньор на националния ученически конкурс „Моят графит – За живот без тютюн“

10:15 | 30 юни 2010
Телевизия и Rадио The Voice ще отразят и финалния етап на конкурса  -  голямото HELP Street Art събитие на 1 юли (четвъртък) от 11 часа на паметника при НДК София, 30 юни 2010 На 20 юни, неделя приключи националният ученически конкурс

Телевизия и Rадио The Voice ще отразят и финалния етап на конкурса  -  голямото HELP Street Art събитие на 1 юли (четвъртък) от 11 часа на паметника при НДК

София, 30 юни 2010

На 20 юни, неделя приключи националният ученически конкурс „Моят графит – За живот без тютюн“, който се организира от екипа на европейската кампанията „HELP – За живот без тютюн“. Медийни партньори на инициативата са Радио и Телевизия  „The Voice“.
За да участват в конкурса, учениците бяха поканени да нарисуват онлайн графит, с който да покажат колко е вредно да се пуши и какви са начините за предпазване от пасивното пушене. До момента са събрани над 350 графити в три възрастови групи. Авторите им ще се състезават за 3-те големи награди – дигитален фотоапарат, видео камера и MP4 плеър. Сайтът на конкурса е GraffitiKonkurs.eu . Там потребителите все още могат да гласуват за любимия си графит. Въпреки, че не определят пряко победителите, тези гласове ще окажат влияние при оценяването на графитите от компетентното жури.
Кулминацията на конкурса и награждаването на победителите ще се състои на голямо HELP Street Art събитие  на 1 юли (четвъртък) от 11:00 часа на паметника при НДК. Там отличените графити ще бъдат нарисувани от техните автори с помощта на известни български графити-художници. В рисуването им ще могат да се включат всички посетители. За доброто настроение на тези, които ще рисуват и ще се забавляват без тютюнев дим, ще се грижи любимата на младежите хип-хоп група IllMate и DJ Wing.
Екипът на The Voice ще бъде на мястото на събитието. Водещата на Planet Voice Диди ще интервюира победители и участници в графити конкурса за да ги покаже на многобройните фенове в съботно-неделното си предаване.  А Играта от Your Voice ще  събира музикални желания и ще поздравява с песен от ефира на любимата музикална телевизия.
Повече актуална информация за „Моят графит – За живот без тютюн“ - в ефира на The Voice радио и телевизия, както и на TheVoice.eu и GraffitiKonkurs.eu .

За Радио и Телевизия The Voice:
The Voice е сред най-успешните марки, създадени от скандинавската медийна компания SBS Broadcasting Group. В България от 2006 г. компанията успешно оперира музикална телевизия The Voice, а от 2007 г. и радио The Voice на честоти 96.2 в София и 106 в Пловдив.
SBS Broadcasting Group беше купена от немската медийна група ProSiebenSat.1 Media AG през юни 2007 г., която е собственик на 30 телевизионни канала и 18 радиомрежи в 14 европейски страни.

За Кампанията на Европейската комисия  „HELP – За живот без тютюн»:
Кампанията на Европейската комисия  „HELP – За живот без тютюн» се провежда в 27 страни-членки на Европейския съюз и е насочена към подобряване на общественото здраве в Европа и по-специално срещу пристрастяването към тютюнопушенето.
Приоритетите  на Кампанията са предотвратяването и отказването от тютюнопушене, както и разясняване на рисковете, свързани с пасивното пушене.
Кампанията „HELP – За живот без тютюн“ стартира в България на 31 август 2007 година след присъединяването на страната ни към ЕС и има за партньори Министерство на здравеопазването, Държавна агенция за младежта и спорта, Български червен кръст, Асоциацията на студентите по медицина и други.

За повече информация:
Таня Кирова
Експерт Връзки с обществеността
Радио и Телевизия The Voice
+359 2 91000, +359 88 66 314 90
[email protected]
www.thevoice.eu

WE LOVE MUSIC 15:00 - 20:00 Слушай
  • KRISTO, PIM PAM, BILYANA LAZAROVA STYPVAY SMELO 19:17 сега
  • THE CHAINSMOKERS, HALSEY CLOSER 19:13 предишна
  • DJ SAVA, IRINA RIMES I LOVED YOU (ID) 19:10 предишна
  • NAUGHTY BOY, KYLA SHOULD'VE BEEN ME 19:07 предишна
  • DIMITRI VEGAS, LIKE MIKE, DIPLO HEY BABY 19:03 предишна
  • SYMON NOWAY 18:59 предишна
  • DASOUL EL NO TE DA 18:55 предишна
  • SNAKEHIPS, MO DON'T LEAVE 18:52 предишна
  • MARIO JOY BROKE (ID) 18:49 предишна
  • ED SHEERAN SHAPE OF YOU (ID) 18:44 предишна
We love music 19:00 - 20:00