Wishlist
Начало / Новини / Виж интервю с Боро Първи за новия му албум и HELL ENERGY FEST

Виж интервю с Боро Първи за новия му албум и HELL ENERGY FEST

13 Декември 2019
Виж интервю с Боро Първи за новия му албум и HELL ENERGY FEST

Боро Първи гостува като специален гост в Your Voice, за да разкаже за новия си албум, който разби всички онлайн платформи за легално слушане на музика. Той сподели и любопитни подробности за най-якия фестивал - HELL ENERGY FEST 2019, който ще се проведе тази събота, 14 декември, от 21:00 часа в Inter Expo Center София.


Какво още сподели Боро пред Dayana може да видите тук.


Големият хип-хоп фестивал HELL ENERGY FEST ще се проведе на 14 декември в Inter Expo Center. Вратите ще отворят в 21 часа. Сред именатакоито ще открият HELL ENERGY Fest 2019, са 100 KilaDim4ouBoro PurviSKILLERF.O & PeevaMadmatic и много другиКато DJ съпорт в програмата на това първо издание на хип-хоп фестивала се включват DJ Ray Bon и DJ Chukeeа за танцувалното настроение на всички фенове ще се погрижат от Shine FormationРазбира се, феновете на хип-хопа ще могат да се насладят и на тежките бийтове и едни от най-хапливите социални рими с класиките на SPENSNDOE и Alex P.


Първият голям хип-хоп фестивал у нас се организира с подкрепката на енергийната напитка HELL ENERGY, както и с медийната подкрепа на радио и телевизия The Voice.

energy новия албум първи интервю виж fest боро hell
Сподели
Свързани новини