Wishlist
BORO PYRVI & YOANA SASHOVA
BORO PYRVI & YOANA SASHOVA
KAMUK I NOJICA
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Как да блеснем в Новогодишната нощ

Как да блеснем в Новогодишната нощ

27 Декември 2018
Как да блеснем в Новогодишната нощ

След дни посрещаме Нова година.

Поредната причина да се чудим как да се облечем.

Въпреки че гардеробите се пукат по шевовете, чуденето винаги е голямо. Някои се втурват в последния момент по магазините с надежда да намерят нещо подходящо, други залагат на класна визия, защото няма как да сбъркаш ако избереш черната си рокличка.

Е, това обаче си е скучно.

 

Сега ще ви дадем някои насоки, с които се надяваме да сме полезни.

 

Много е важно да се съобразите с мястото, на което ще посрещнете Нова година. Ако ходите на градския площад да гледате зарята, най-доброто решение е да се облечете топло и удобно.

 

Ако ще сте домашно събиране, изберете стила си спрямо останалите гости или темата на партито ако има заложена такава. В този случай е много важно да не сте прекалено наконтени или обратно - твърде ежедневни.

 

Може да заложите на изчистен тоалет, например блуза с акцент и елегентен панталон. Избягвайте ежедневните дънки. Кецовете могат да се съчетаят перфектно дори с рокличка, просто ги почистете добре. Изберете удобни обувки, особено ако обичате танците.

 

 

 

 

 

Aко купонът е тематичен - използвайте темата, за да я вкарате като акцент.

 

 

 

Друг съвет е - винаги се съобразявайте с фигурата си, акцентирайте върху плюсовете си, избирайте удобни дрехи и обувки - които няма да пречат на забавлението ви.

 

 

 

Оставете флоралните мотиви настрана при избора на тоалет за Нова година.

 

В момента тенденция в официалните тоалети е златист или сребрист акцент, но АКЦЕНТ, избягвайте това да е основната ви линия.

Може да акцентирате и чрез аксесоари и бижута.

Цветовете нека са монохромни - те най-добре се съчетават със златисто или сребро. Черното и бялото са добра основа ако в стилистиката ви има силен акцент.

Добре се връзват и нюанси на тъмносиньо и сиво.

 

 

 

 

Червеното и черното са една стара класика, с която също няма да сбъркате, но внимавайте в подбора.

 

Материи- това е много важно.

 

Ако държите на стила си, подберете дрехи със сходни материи и дебелина. Акцент е приемливо по- плътен шал или палто. Но на фин панталон, фигуралната жилетка хич няма да е успешен избор.

 

 

 

Грим.

Никога не прекалявайте с грим и парфюм ако желаете да изглеждате добре. 

Опасно е да се прекалява дори за по-пищен случай. Ако не можете да правите опушен грим, не се мъчете. Една добре поставена спирала в комбинация с малко молив са напълно достатъчни да подчертаят погледа ви.

 

 

 

 

Избягвайте ружа, особено този с различни нюанси от естествената ви кожа. Никога не го поставяйте в с кръгообразни движения. Рискувате да приличате на матрьошка.

 

Внимавайте с избора на червило, съобразете го с кожата си, избягвайте студени тонове особено лилав - твърде е претенциозен.

 

Подчертайте естествения си чар и не прекалявайте с фон дьо тена, обикновено той остава по яките на дрехите ви, а няма по-гадно от това.

 

Помнете, че много нагримираните жени отблъскват мъжете. 

 

Колкото и да искате да се намажете с брокат, откажете се - той е палав и ще се залепи на всеки, когото прегърнете, а момчетата хич няма да са щастливи от факта.

 

Съобразете грима и маникюра с тоалета си.

 

Прическа

 

Отново трябва да е съобразена с тоалета ви, може да сложите акцент като красива шнола или да си направите някоя друга плитка. Ако имате време - за разнообразие може да се накъдрите или изправите. Но моля ви - никакви вафли.

 

Ето някои идеи:

 

 

 

 

 

 Надяваме се да сме били полезни. Каквото и да изберете е най-важно да се забавлявате!

Помнете не е нужно много, бъдете себе си, бъдете красиви!

 

Пожелаваме ви весело посрещане на НОВАТА 2019 ГОДИНА!

 

by Vanchella

 

 

 

как новогодишната нощ блеснем
Сподели
Свързани новини