Wishlist
Начало / Новини / Готов ли си за Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019?

Готов ли си за Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019?

21 Април 2019
Готов ли си за Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019?

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завръща!

 

Ще завладеем лято 2019 заедно!

 

За четвърта поредна година ще се забавляваме с още повече музика, награди и изненади.

 

Очакват те ексклузивни срещи със звездите от българската музикална сцена. Много нови изпълнители ще бъдат част от любимото лятно турне и ще зарадват своите почитатели. 

 

CCTVHET2.png

 

Coca-Cola и The Voice отново ще подкрепят българските изпълнители и музика, давайки възможност на едни от най-добрите ни артисти да представят не само утвърдените си хитове, но и най-новите си проекти.

 

За поредна година ще обедини меломаните, защото именно музиката е това, което свързва всички, а и знаете - We Love Music.

 

През изминалата 2018 г. зарадвахме рекорден брой фенове – повече от 220 000 души станаха част от незабравимото преживяване.

 

Очакват те над 840 минути лятно настроение, а през кои градове ще преминем и какви са изненадите, предстои да разбереш съвсем скоро.

 

Instagram профилът ни е мястото, което може да ти донесе супер награди с марката The Voice. Последвай ни @the_voice_bulgaria, намери публикацията, свързана с #CCTVHET2019 и напиши в коментар през колко градове смяташ, че ще минем тази година. Трима от всички, отговорили правилно ще спечелят ексклузивни награди - дизайнерски тефтер от серията The Voice и DVD от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2018.

Участвай до 7-ми май в нашия Instagram профил.

 

Актуална информация за участниците, датите и локациите на концертите за 2019-та година може да намериш скоро във Facebook страницата ни The Voice Radio and TV Bulgaria, в Instagram профила ни @the_voice_bulgaria както и на страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour.

 

Да завладеем лятото заедно!

 

CCTVHET1.jpg

 

coca-cola the voice happy energy tour готов 2019
Сподели
Свързани новини