Wishlist
Начало / Новини / Футболни емоции на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2018

Футболни емоции на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2018

13 Юли 2018
Футболни емоции на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2018

За пореден път рекордният брой посетители на любимото лятно музикално турне –Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, затвърди славата на варненци за една от най-емоционалните и активни публики.

 

В бекстейджа на турнето се развихри истинска надпревара между изпълнителите, но тя се оказа от съвсем нормално естество – футболните им предпочитания. Полуфиналът на Световното първенство по футбол предизвика изпълнителите да застанат един срещу друг, но само за да обсъдят кой ще продължи към големия футболен финал.

 

Страстите на турнето достигнаха своя пик с появата на Гери-Никол на сцената, която гостуваше в родния си град. С усмивка тя призна, че присъствието на нейните приятели е допринесло за прилива й на емоции, които бяха очевидни по време на нейното изпълнение.

 

За следващата спирка на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в град Бургас - 14-и юли, организаторите са предвидили още изненади за своите фенове. Кой ще се присъедини към звездния състав на турнето – предстои да разберем съвсем скоро.

 

Повече информация можете да откриете на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria.

coca-cola the voice happy energy tour емоции 2018 футболни
Сподели
Свързани новини