Wishlist
TIMO MAAS FT. BRIAN MOLKO
TIMO MAAS FT. BRIAN MOLKO
FIRST DAY
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Duncan Laurence се завръща с нов сингъл - „Electric Life”

Duncan Laurence се завръща с нов сингъл - „Electric Life”

05 Август 2022
Duncan Laurence се завръща с нов сингъл - „Electric Life” Instagram: /@tsduncanlaurence

Победителят в конкурса "Евровизия за 2019г. Duncan Laurence се завръща с нов сингъл  - „Electric Life. Една от най-личните му песни досега, „Electric Life“ е първото парче, издадено с неговия годеник, текстописеца Jordan Garfield и продуцента Paul Phamous (Frank Ocean, Nick Jonas). Въпреки че темата на песента е сериозна, Laurence я прикрива в динамична и цветна продукция, вдъхновена от икони на 70-те години като Elton John и Queen. Новото заглавие започва с елегантна препратка към „Arcade“ и след това експлодира в ускорен припев. На 22 юни Duncan кани малка публика в арт центъра Fabrique Des Lumières в Амстердам, където изпълнява „Electric Life“ ”на живо за първи път.

Може да пеете за тъжни неща, но трябва да има малко слънчева светлина, която да успее да проникне през тези големи сиви облаци“ – това споделя изпълнителят за новото си парче.

Хита “Arcade”, с който холандецът печели песенния конкурс, заема #1 в класацията Global Viral на Spotify и става най-стриймваната песен на Capitol Records за 2021 г. “Arcade”  влиза в топ 30 на Billboard Hot 100, правейки Duncan Laurence първият победител на Евровизия, който се позиционира в престижната класация от 45 години насам.

Сподели
Свързани новини