Wishlist
Начало / Новини / Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour за първи път с концерт в Банско

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour за първи път с концерт в Банско

29 Август 2018
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour за първи път с концерт в Банско

Любимото лятно музикално турне се завръща на 1 септември с нова дестинация – град Банско. Точно в 19:00 часа на сцената на Coca-Cola и The Voice на площад “Никола Вапцаров” ще се качат DARA, Криско, Pavell & Venci Venc', СкандаУ, Михаела Маринова, Балет NOVA, DJ Doncho, Ballan, Михаела Филева и TITA.

 

След кратка почивка изпълнителите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завръщат с нови проекти и музикални изненади. Именно жителите и гостите на град Банско ще са сред първите, които ще чуят на живо новия хит на Pavell & Venci Venc' – Добър живот“. СкандаУ от своя страна обещаха лично да благодарят за подкрепата на техните фенове за милионите гледания на „Чужди усмивки“ и „Хайвера“.

 

Турнето премина през 6 български града, като доказа, че родната публика е една от най-ентусиазираните, а нашите изпълнители – на световно ниво. Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour подкрепя българските изпълнители, реализирайки най-големия музикален проект в последните 3 години.

 

 

На 15 септември, на финала на турнето в София, топ артистите на България ще зарадват своите почитатели, а те от своя страна обещават незабравими емоции до лятото на 2019 г.

 

 

Повече информация можете да откриете на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tourкакто и на страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria.

концерт coca-cola the voice happy energy tour път първи банско
Сподели
Свързани новини