Wishlist
OLIVER TREE & ROBIN SCHULZ
OLIVER TREE & ROBIN SCHULZ
MISS YOU
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 взриви Пловдив

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 взриви Пловдив

21 Юни 2019
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 взриви Пловдив

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 успешно премина и през третия град, който стана свидетел на невиждано парти - Пловдив. Десетки хиляди се събраха в парк Лаута, за да се забавляват и пеят с любимите си изпълнители.

 

Надежда Алелсандрова, Вениамин Димитров и Gabby G поставиха началото на най-голямото музикално турне в България в Европейската столица на културата 2019. DJ Doncho и балет Nova ни направиха свидители на изумителни танци, а Ева Пармакова за пореден път ни каза “Tell Me Right”, без да губим. Yoana не ни остави да спим с нейната “Fiesta”, а BallaN показа, че освен да танцува, може и да пее.

 

Домакините от 4Magic завладяха своите съграждани с танци и музика, а специалните гости взривиха публиката. Alma изпълни тоталния си хит “Perfect”, Choko, който също е от Пловдив, показа “Апокалипсис” с “Черешка” и “Тони Монтана”.

 

Неочакваната изненада настъпи, когато към Alex & Vladi се присъединиха момчетата от Young BB Young и направиха супершоу под дебелата сянка на парк Лаута в Пловдив. Краткият дъжд не попречи на V:RGO & TRF да ни покажат “Ей тука, ей тъй”, че имат най-яките фенове. Михаела Филева представи новия си хит “Латино Сеньорита”, с който хилядите почитатели пяха в един глас.

 

TITA ни показа какво е истинска “Антилопа”, а Михаела Маринова завладя публиката с певческите си възможности на световно ниво. Dara нажежи обстановката, защото е “Родена таква” и размаза соса в компанията на V:RGO и TRF. Момчетата, на които им е “SeTaaBrat” - Pavell & Venci Venc', изпълниха за пръв път пред многохилядната публика “Само да поискаш”, което цял ден ексклузивно слушахме в ефира на радио The Voice. Към тях на сцената се появи и Михаела Маринова.

 

Хитмейкърът Криско изправи публиката на крака и с безброй подскоци изпя тоталния си нов хит-сингъл “Да или не” и без да пита публиката всички пееха заедно с него, лишавайки го от възможността да чуем гласа му от силните викове на феновете. На сцената с него се качиха още TITA и децата-сос V:RGO и TRF.

 

По традиция 3-часовият концерт приключи под звуците на DJ Doncho и танците на балет Nova.

 

Следващите концерти са във Варна и Бургас на 10 и 13 юли, а ефирът на The Voice TV ще ви покаже най-горещите интервюта от бекстейджа на #CCTVHET19 в Европейската столица на културата.

 

За още актуална информация следи в нашия сайт www.thevoice.bg, във Facebook и Instagram профилилте ни The Voice Radio and TV Bulgaria, както и на страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour.

coca-cola the voice happy energy tour 2019 взриви пловдив
Сподели
Свързани новини