Wishlist
Начало / Новини / Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2018 в Банско беше исторически велико!

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2018 в Банско беше исторически велико!

03 Септември 2018
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2018 в Банско беше исторически велико!

На 1 септември град Банско посрещна за първи път любимото лятно музикано турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Площад "Никола Вапцаров" в планинския град едва побра всички желаещи да се забавлят и да пеят заедно с любимите си български изпълнители. Турнето за пореден път доказа, че е най-мощното музикално събитие, което събира на една сцена най-любимите родни звезди, които публиката нямаше търпение да види на живо.

 

 

Pavell & Venci Venc' за пръв път изпяха на живо на Турнето новия си хит "Добър живот", който The Voice излъчваше на живо във фейсбук страницата си и бе гледано от хиляди фенове в социалната мрежа.

 

Концертът се оказа емоционален не само за феновете, изпълнителите и организаторите, но и за майката на DARA, която на рождения си ден от сцената на турнето получи трогващо пожелание от своята дъщеря.

 

DARA, Михаела Маринова, СкандаУ, Pavell & Venci Venc’, Михаела Филева, TITA и Криско се върнаха към ученическите си години и споделиха за вълненията си около първия учебен ден. Именно на 15 септември в София е и големият финал на турнето.

 

Най-хубавият спомен на Лъчо от училище е първият учебен ден, за разлика от Тото, който не обичал много да се явява в класната стая, а точно на 14 септември, ден преди началото на учебната година, хванал въшки. „Остригаха ме като овца и така започна всичко“, шеговито сподели той.

 

Павел свързва първия учебен ден с Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, като тази година грандизоният финал е именно на 15 септември в София. DARA помни края на учебната година с много песни и приятели, малко преди така чаканата ваканция. Михаела Маринова била много срамежлива в училище и седяла на последния чин, а сега е една от най-известните изпълнителки на музикалната сцена.

 

Михаела Филева дълго чакала първия си учебен ден и даже подготвила стихитворение за Барби, което изрецитирала пред новите си съученици. Любимият Youtube-ер – Емил Конрад заяви, че една снимка е повече от 100 думи и по тази причина реши да сподели негова такава, заснета минути преди да поеме по пътя за училище. Криско пропуснал своя първи учебен ден, защото по това време живеел с родителите си в чужбина и започнал по-късно училище, като в началото бил аутсайдер, но бързо се сприятелил с всички.

 

 

Повече информация можете да откриете на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria

coca-cola the voice happy energy tour беше банско 2018 исторически велико
Сподели
Свързани новини