Тънките пици са по-калорични | The Voice

ТЪНКИТЕ ПИЦИ СА ПО-КАЛОРИЧНИ

20 January 2011

Тънката хрупкава коричка не винаги е по-здравословният вариант, особено когато става въпрос за пици, показа ново проучване. Тънката пица е по-вредна за здравето. В действителност тя съдържа повече мазнини и сол, показва ново проучване на няколко вида пици.

Италианската пица Романа е изключително тънка, но въпреки това съдържа два пъти повече мазнини на 100 грама. По отношение на калориите, дебелото тесто, съдържа по-малко вредни съставки. Учените откриха още, че замразените пици също са по-здравословни от прясно приготвените.

БГНЕС

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

КОМЕНТАРИ

БИСКВИТКИ
Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на ефективността му. За повече информация вижте Политика за използване на бисквитки.
РАЗБРАХ