Wishlist
Начало / Игри / Спечели двоен FRONT ROW пропуск за #CCTVHET23 в София

Спечели двоен FRONT ROW пропуск за #CCTVHET23 в София

06 Септември 2023
Спечели двоен FRONT ROW пропуск за #CCTVHET23 в София

Искаш ли да спечелиш FRONT ROW пропуск за грандиозния финал най-якото събитие това лято? Искаш ли да бъдеш точно пред голямата сцена на COCA-COLA THE VOICE HAPPY ENERGY TOUR 2023? Следи внимателно радио и телевизия The Voice и щом видиш или чуеш песен от турнето – влез на thevoice.bg и се регистрирай, като ни кажеш коя е. На 13 септември може да изтеглим точно теб и да бъдеш на метри от любимите звезди в София.

Топ хитмейкърите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 продължават своята обиколка към грандиозния финал. На голямата и модерна сцена на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 в София  ще станем свидетели на незабравимо шоу от момчетата с мощни трап звуци V:RGO & EMIL TRF, латино генг кралете Torino & Pashata, огнената DARA , завладяващият глас на Михаела Маринова, „стихията“ Дара Екимова, човекът с „Камък и ножица“ Боро Първи, BG изпълнителката от международната сцена Victoria, боксиращата се антилопа DENI, новото попълнение в родната поп музика VALL, момичето с цигулката VENDA, топ DJ-ят на България DJ Mascota, McP и изумителните хореографии на Remi Toin и танцьорите от SkyWalekrs.

Период на играта: 06.09.2023 г. – 13.09.2023 г. до 10:00 часа (включително)

Поводът: Изживей магията на лятото с 300 и Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 в Пловдив. Ако искаш да си точно пред сцената и да гледаш любимите ти звезди отблизо - слушай и гледай радио и телевизия The Voice.

Наградите: 10 бр. двоен FRONT ROW пропуск за #CCTVHET23 в София, който ще се проведе на 16 септември от 18:00 часа на площад „Княз Александър I Батенберг“

Механизъм: Следи внимателно ефира на любимите ти радио и телевизия – The Voice. Щом видиш или чуеш песен от турнето влез на www.thevoice.bg и се регистрирай като ни кажеш коя е. Хитовете от #CCTVHET23 са "маркирани" в ефир със специален сигнал „Усети следващия хит на живо“ преди тях.

Теглене: На 13.09.2023 г. след 10:00 часа в сайта www.thevoice.bg

 

Победители:
Емили Иванова 
Владимир Атанасов 
Камелия Георгиева 
Пламена Конова 
Мерлин Мирон 
Марина Филова  
Камелия Младенова 
Костадин Патрашков 
Вяра Тошева 
Адриана Димитрова 

*Екипът ни ще се свърже с победителите, за да уточни получаването на FRONT ROW пропуските.

Изживей магията на лятото с 300 и Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023!
Бъди с нас в Севлиево (02/09) и София (16/09).

Последвай и събитието във Facebook, за да научаваш пръв най-новата информация за #CCTVHET23.

Играта приключи.

Сподели
Други игри