Wishlist
Начало / Игри / 16 години The Voice TV – картинг състезание с Torino & Pashata

16 години The Voice TV – картинг състезание с Torino & Pashata

15 Октомври 2022
16 години The Voice TV – картинг състезание с Torino & Pashata

The Voice TV празнува своя 16-ти рожден ден през ноември и ще изненада своите фенове със страхотно картинг състезание заедно с латино генг кралете на България – Torino & Pashata. В началото на следващия месец 10 от всички участвали в играта ще спечелят единична покана за картинг състезание с Torino & Pashata в София. Феновете, които ще получат уникалната възможност да се видят с любимите си изпълнители и да се състезават с тях ще могат да си спечелят и страхотни награди на място. За да празнуваме 16-ия ни рожден ден заедно трябва да се регистрираш във формата по-долу и да стискаш палци късметлийската ръка на Мари-Никол от Morning Voice да изтегли точно теб на 29 октомври.

Период на играта: 15.10.2022 – 28.10.2022 г. до 10:00 (включително)

Поводът: 16 години The Voice TV – 16 години We Love Music! Празнувай рождения ни ден с нас и латино генг кралете Torino & Pashata.

Наградите: 10 бр. единични покани за картинг състезание с Torino & Pashata в София

Механизъм: В периода на кампанията трябва да влезеш в сайта ни www.thevoice.bg и през формата по-долу да се регистрираш като ни кажеш кой приятел или близък човек ще вземеш с теб, за да те подкрепи в състезанието.

Теглене: На случаен принцип на 28 октомври след 10:00 часа в предаването Morning Voice с Мари-Никол ще изтеглим десет от всички участвали, които ще получат уникалната възможност да се състезават с Torino & Pashata на картинг.

 

Победители:

Денис Шуманов от София  

Ивайло Лилов от София 

Кръстина Цветкова от София  

Александър Петков от София  

Рая Великова от София  

Антония Георгиева от София  

Симона Гайдарска от София  

Надя Толева от Петрич 

Преслав Петров от София  

Миролюба Николова от Перник

 

Екипът ни ще се свърже с всички победители, за да уточним детайли във връзка с картинг състезанието с Torino & Pashata. Всички фенове могат да се чувстват поканени на 1 ноември от 11 часа да заповядат на картинг писта Красна Поляна, за да гледат шампионата и да се видят с латино генг кралете на България.

16 години The Voice TV - 16 години We Love Music!

Играта приключи.

Сподели
Други игри