Wishlist
Начало / Игри / Спечели двоен VIP пропуск за #CCTVHET22 в Бургас

Спечели двоен VIP пропуск за #CCTVHET22 в Бургас

27 Юни 2022
Спечели двоен VIP пропуск за #CCTVHET22 в Бургас

Искаш ли да спечелиш VIP пропуск за най-якото събитие това лято? Искаш ли да си от късметлиите, които ще са точно пред голямата сцена на COCA-COLA THE VOICE HAPPY ENERGY TOUR в Бургас? Ако отговорът е "да", тогава следи внимателно радио и телевизия The Voice и щом уловиш българска песен от турнето - веднага влез в сайта ни и се регистрирай през формата по-долу. Напиши името на песента и в кой час си я видял или чул. На 4 юли може да изтеглим точно теб и да бъдеш на метри от любимите звезди, заедно с твой приятел.

„Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour” се завърна с 300 и ще завладее Бургас на 7 юли от 20 часа на Морска гара Бургас. На голямата сцена на #CCTVHET22 ще видиш Криско, DARA, Billy Hlapeto и D3MO, Dara Ekimova, Тorino & Pashata, Михаела Маринова, RDMK, VICTORIA, DENI, DJ MASCOTA & mcP, чийто хитове ще бъдат придружени от завладяващите танци на балет NOVA. Като специални гости за всеки от концертите ще посрещнем и рапърите от Северна Македония 2BONA.

 

Период на играта27.06.2022 - 04.07.2022 г. до 23:59 (включително)

Поводът: #CCTVHET се завръща с 300! Ако искаш да си точно пред голямата сцена в Бургас, то гледай и слушай радио и телевизия The Voice.

Наградите: 10 бр. двоен VIP пропуск за теб и твой приятел за концерта в Бургас, на 7 юли от 20 часа на Морска гара Бургас.

Механизъм: Следи внимателно ефира на The Voice. Щом видиш или чуеш българска песен, която ще изпълнят любимите ти артисти на турнето, влез в сайта ни www.thevoice.bg и се регистрирай във формата по-долу. Хитове от #CCTVHET са "маркирани" със специален сигнал в ефир и ако си на The Voice със сигурност ще ги познаеш.

Теглене: На 04 юли, след 12:00 часа, на случаен принцип ще изтеглим десетима от всички участвали.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour идва с 300!

Бъди с нас в Бургс (07/07) и София (10/09)

 

ПОБЕДИТЕЛИ:

​Георги Недялков, Нова Загора

Илиян Желязков, Бургас

Мария Николаева, Димитровград

Наталия Шурелова, Бургас

Венелина Добрева, Бургас

Полина Миткова, София

Веселина Димитрова, Сливен

Анна Димитрова, Стара Загора

Християн Тилкиян, Варна

Янко Костов, Бургас

Играта приключи.

Сподели
Други игри