Wishlist
Начало / Игри / "Твоят свят е твоята книга" - улови BG хит и може да спечелиш електронен четец за книги

"Твоят свят е твоята книга" - улови BG хит и може да спечелиш електронен четец за книги

09 Май 2022
"Твоят свят е твоята книга" - улови BG хит и може да спечелиш електронен четец за книги

Твоят свят е твоята книга! Ако четенето е твоята страст - следи ефира на The Voice и можеш да си спечелиш електронен четец за книги. Щом уловиш българска песен по радиото или телевизията, влез на thevoice.bg и се регистрирай. Кажи ни кой BG хит си видял или чул и попълни формата за участие. Стискай палци на 23 май да изтеглим точно твоето име, за да можеш да правиш любимото си занимание навсякъде и по всяко време -да четеш предпочитаните заглавия.

Период на играта: 09.05.2022 – 22.05.2022г. до 23:59 (включително)

ПоводътЗащото трябва да четем и да си спомняме колко е важно да го правим не само, когато е 24 май - Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, а по всяко време и при всяка свободна възможност.

Наградите: 1 брой електронна книга AMAZONKINDLE

Механизъм: В периода на кампанията трябва да слушаш и гледаш още по-внимателно ефира ни. Щом видиш по The Voice TV или чуеш по радио The Voice български хит. Щом го направиш влизаш на thevoice.bg и през формата за участие по-долу се регистрираш като ни кажеш коя е песента и в кой ден и час си я уловил.

Теглене: На случаен принцип на 23 май след12:00 часа в сайта ни www.thevoice.bg

"Твоят свят е твоята книга!"

ПОБЕДИТЕЛ:
Марина Цонева от София

Въпрос

Играта приключи.

Сподели
Други игри