Wishlist
CALVIN HARRIS & DUA LIPA
CALVIN HARRIS & DUA LIPA
ONE KISS
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Игри / MORNING VOICE GIVEAWAY

MORNING VOICE GIVEAWAY

10 Април 2022
MORNING VOICE GIVEAWAY

Мечтаеш ли си за бутон, с който да изпращаш любимото си емотиконче? Радио The Voice и Logitech ти дават тази възможност! Придайте цветен характер на офисното си пространство и всекидневието си с POP Keys и POP Mouse. Изберете от разнообразието от естетически изявления, персонализирайте емотиконите си и последвайте истинското си аз. Участвай в MORNING VOICE GIVEAWAY до 26 април и може да спечелиш безжична цветна клавиатура и мишка Logitech POP, с персонализиращи се emoji клавиши и обичания звук от механично писане. Всичко, което трябва да направиш е просто да ни спдоелиш кой е любимият ти емотикон, който изпращаш постоянно на твоите близки, познати и обичани хора. 

Щастливи? Ядосани? Влюбени? POP Keys идва в комплект с 8 сменяеми капачета за клавишите с емотиконки, които лесно можете да комбинирате и напасвате в зависимост от настроението си. А в допълнение едно докосване на клавиша за менюто с емотикони или бутона на POP Mouse отваря пълния списък с емотиконки, които да използвате в чатове с приятелите си. Можете да програмирате клавишите и бутона на мишката към всяка съществуваща емотиконка или към преките пътища, които искате – просто изтеглете софтуера на Logitech и си поиграйте. 

Всички необходими клавиши на пестяща място основа. Компактният дизайн на POP Keys ви позволява да поставите POP Mouse по-близо за по-малко протягане и по-добра поза на тялото. Освен това вдлъбнатите кръгли клавиши пасват на върховете на пръстите ви за удобно писане.

Период на играта: 11.04.2022 – 25.04.2022 г. до 23:59 (включитлено)

Поводът: Защото знаем, колко важно е да изпращаш любимите си емотиконки по възможно най-лесния начин

Наградите: 10 бр. комплект клавиатура и мишка LOGITECH POP COMBO

Механизъм: В периода на кампанията трябва да влезеш в сайта ни www.thevoice.bg и през формата по-долу да ни кажеш кой е любимият ти емотикон. Остави ни три имена и телефон за връзка и стискай плаци да си един от късметлиите.

Теглене: На случаен принцип на 15 април 2022 г. ще изтеглим петима от всики участавали, а на 26 април 2022 г. ще изтеглим още петима, които ще си спечелят по един готин комплект клавиатура и мишка от Logitech. Победителите ще обявяваме тук.


Победители:
(седмица 1)
Катерина Господинова от Пловдив
Борислав Терзиев от Варна
Мартин Йорданов от Велико Търново
Галя Генова от Плевен
Йоана Бонджева от София

(седмица 2)
Илиян Желязков от Бургас
Цветелина Анриева от Видин
Мария Савова от Самоков
Алис Стоянова от София
Светозар Найденов от Пловдив*С победителите ще се свърже екипа на Logitech, за да уточнят получаването на наградите.

Въпрос

Играта приключи.

Сподели
Други игри