Wishlist
Начало / Игри / Великденската кошница на The Voice – гледай и спечели

Великденската кошница на The Voice – гледай и спечели

10 Април 2022
Великденската кошница на The Voice – гледай и спечели

Искаш ли да зарадваш себе си и своите близки с готини награди от Великденската кошница на The Voice? Гледай The Voice TV и следи за специалния ни хит, който ще разпознаеш по визуалния елемент - кошница и надпис "We <3 Easter". Щом го уловиш, влез в сайта ни и се регистрирай. На 26 април ще изтеглим трима победители, които ще спечелят по една кошница с великденски изненади - вкусен италиански козунак, бутилка просеко и сладки изкушения.

Период на играта: 11.04.2022 – 25.04.2022 г. до 23:59 (включитлено)

Поводът: Великденските празници са специален момент за всяко християнско семейство, а ние от The Voice искаме да ги направим още по-вкусни и приятни за теб и твоите близки

Наградите: 3 бр. кошници с Великденски подаръци – италиански козунак и сладки изкушения

Механизъм: В периода на кампанията трябва да гледаш внимателно ефира на The Voice TV и да следиш за графика в долния десен ъгъл на екрана, показаща великденска кошница и надпис "We <3 Easter". Щом я уловиш в ефир следва да се регистрираш през формата по-долу като ни кажеш коя е песента (изпълнител и заглавие), по време на която се е визуализирала графиката. Остави ни три имена и телефона за връзка и стискай палци да си един от късметлиите.

Теглене: На случаен принцип на 26 април 2022 г. ще изтеглим трима от всички участвали, които ще си спечелят великденска кошница за приятни мигове с любими хора. Победителите ще обявяваме тук.


Победители:
Марина Димитрова от Пловдив
Яна Маджарова от Бургас
Станислав Станков от София


*Екипът ни ще се свърже с победителите, за да уточни начина на получаване на наградите.

Играта приключи.

Сподели
Други игри