Wishlist
Начало / Игри / ПРЕМИНИ НА СЛЕДВАЩОТО НИВО, ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ С THE VOICE И „СОНИК: ФИЛМЪТ 2“

ПРЕМИНИ НА СЛЕДВАЩОТО НИВО, ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ С THE VOICE И „СОНИК: ФИЛМЪТ 2“

21 Март 2022
ПРЕМИНИ НА СЛЕДВАЩОТО НИВО, ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ С THE VOICE И „СОНИК: ФИЛМЪТ 2“

Месец април вещае 100% вероятност за незабравимо свръхскоростно приключение със „Соник: Филмът 2“, защото Доктор Роботник (Джим Кери), с чисто новия си убийствен мустак, се завръща в света на хората и ще настъпи денят, в който ще се нуждаем от суперсилата на Соник.

 Този път обаче, Роботник ще има подкрепата на нов зъл партньор.  Заедно, те ще се впуснат в надпревара със Соник в търсене на източника на велика сила. Мощ, която може да унищожи целия свят. Ще успее ли Соник да се справи сам и отново да бъде героят, от когото Земята се нуждае, или този път ще му трябва помощ, ще разберем в кината с незабравимото екшън преживяване „Соник: Филмът 2“.

The Voice те кани да се впуснеш в това ултраскоростно киноприключение от ново поколение със „Соник: Филмът 2“! Отговори правилно на въпроса, свързан с култовия син таралеж, и може да спечелиш голямата награда – видео игра 

Sonic Colours Ultimate за PlayStation 4 или някоя от другите мега яки награди от филма. Победителите ще изтеглим на 4 април. 

А въпросът е:

Кой ще помогне на Соник да спаси света от Доктор Роботник?

А) двуопашатата лисица Тейлс;

Б) ехидната Нъкълс;

В) агент Стоун.


Затягайте коланите, защото е време да минем на следващото ниво със „Соник: Филмът 2“ от 1 април само в кината и 4DX в дублирана и субтитрирана версия. Награди: 

1 бр. видео игра SONIC COLOURS ULTIMATE за PLAYSTATION 4, предоставена от Ozone.bg

2 бр. оригинални безжични слушалки от „Соник: Филмът 2“