Радио The Voice

Спечели двойни билети за INTERSTELLAR

11:37 | 24 октомври 2014
Искате ли радио The Voice да ви направи част от едно междузвездно пътуване? Разберете как:

От 27 октомври до 7 ноември в ефира на радио The Voice ще пътуваме между звездите и ще ви правим част от голямото филмово приключение INTERSTELLAR. От понеделник до петък може лесно да се сдобиете с два билета за хитовата продукция, както и с фланелка от филма. Трябва само да слушате радио сутрин след 9 часа в делничните дни и да отговорите вярно на въпроса на Иво. Верните отговори ще чакаме на ефирния ни телефон 02 80 910 80 (на цената на един градски разговор). 

 

 

ЗА INTERSTELLAR:

 

Докато времето ни на Земята изтича, екип от изследователи се заема с най-важната мисия в историята на човечеството: пътуване извън познатата галактика, за да разбере дали сред звездите има бъдеще за хората. 

Известният режисьор Кристофър Нолан (поредицата „Черният рицар“, „Генезис“) е събрал звезден актьорски състав за последния си филм „Интерстелар", който включва носителя на Оскар® Матю Маконъхи („Клубът на купувачите от Далас"), носителката на Оскар® Ан Хатауей („Клетниците“), номинираната за Оскар® Джесика Частейн („Враг номер едно"), Бил Ъруин („Рейчъл се омъжва"), носителката на Оскар® Елън Бърнстин („Алис не живее вече тук") и носителя на Оскар® Майкъл Кейн („Правилата на живота"). Към актьорския състав се присъединяват също Уес Бентли, Кейси Афлек, Дейвид Гияши, Макензи Фой и Тофър Грейс. 

Режисьор е Кристофър Нолан, сценарият е дело на Джонатан Нолан и Кристофър Нолан. Ема Томас, Кристофър Нолан и Линда Обст са продуценти на „Интерстелар", а Джордан Голдбърг, Джейк Майерс, Кип Торн и Томас Тъл са изпълнителни продуценти. 

Зад кулисите творческият екип на Нолан включва операторът Хойте Ван Хойтема („Тя"), номинираната за награда Оскар® художничка Нейтън Кроули („Черният рицар“), номинираният за Оскар® монтажист Лий Смит („Черният рицар“) и номинираната за Оскар® дизайнерка на костюмите Мери Зофрис („Непреклонните"). Композитор на музиката е носителят на Оскар® Ханс Цимер (трилогията „Черният рицар“, „Цар Лъв“). 

Warner Bros. Pictures и Paramount Pictures представят, съвместно с Legendary Pictures, една продукция на Syncopy/Lynda Obst Productions, филм на Кристофър Нолан, „Интерстелар". Световната премиера на филма е на 7 ноември 2014 г.

 

 

Режисьор: Кристофър Нолан

Сценарист: Кристъфър Нолан, Джонатан Нолан

Продуценти: Ема Томас, Кристофър Нолан, Линда Обст

Оператор: Хойте Ван Хойтема

Музика: Ханс Цимер

В ролите: Матю Маконъхи, Ан Хатауей, Джесика Частейн, Майкъл Кейн

WE LOVE MUSIC 11:00 - 20:00 Слушай
  • MIHAELA FILEVA KONEC 12:52 сега
  • SIA NEVER GIVE UP 12:49 предишна
  • DIMITRI VEGAS, LIKE MIKE, DIPLO HEY BABY 12:46 предишна
  • PAVELL, VENCI VENC, KRISTIAN KOSTOV VDIGAM LEVEL 12:42 предишна
  • ZARA LARSSON I WOULD LIKE 12:38 предишна
  • EMELI SANDE HURTS (OFFAIAH REMIX) 12:35 предишна
  • DUKE DUMONT OCEAN DRIVE 12:32 предишна
  • HEY VIOLET GUYS MY AGE 12:28 предишна
  • KAYA BURN 12:25 предишна
  • GORGON CITY, KATY MENDITTA IMAGINATION 12:22 предишна
We love music 11:00 - 14:00