Радио The Voice

СПЕЧЕЛИ БИЛЕТИ ЗА ФИЛМА РПУ "ОНЯ СВЯТ"

18:38 | 28 юли 2013
Спомняш ли си чудовищата от "Мъже в черно"? В този филм ще видиш още по-страшни от тях! А ние ще ти дадем шанс да си спечелиш и двоен билет за лентата.

 Ние от The Voice не те оставяме и ден без награди. Сега ти даваме възможност да се забавляваш диво с най-яката лятна екшън-комедия "РПУ "Оня свят". Участвай и спечели двойна покана за филма като отговориш вярно на въпроса: Какви образи под прикритие използват героите на Райън Рейнолдс и Джеф Бриджис във филма?

a) Руса мацка и стар китаец

b) Гадателка и ескимос

c) Стриптийзьорка и индианец

 

Изпрати отговора си, заедно с три имена и телефон за обратна връзка на мейл [email protected] до 11 август включително. На 12 август в ефира на The Voice ще бъдат изтеглени 10 победители, които ще спечелят 10 двойни покани. Имената им ще бъдат публикувани под тази новина и във Фейсбук страницата на The Voice.

Билетите ще са валидни за следните кина: Синема Сити Мол София, Синема Сити Парадайс, Синема Сити Пловдив, Синема Сити Русе, Синема Сити Бургас, Синема Сити Стара Загора, Арена Grand Mall Варна, Aрена Mall Varna, Арена Плевен, Арена Велико Търново. Организаторите ще се свържат с победителите в 3-дневен срок от обявяване на печелившите посредством мейл адресите, с които са се регистрирали за участие, за да уточнят начина, по който ще получат наградите си. 

 

 

Ето и кои са десетимата късметлии:

Николай Янков Янков

Красена Иванова Колева-Нейкова

Атанас Маринов Шопов

Йордан Иванов Андреев

Жени Лулчева

Валери Илиев Кирилов

Владимир Нарцисов Попов

Зорница Венелинова Крумова

Павел Сталимиров Хадживълчев

Лилия Антонова Маринова

 

==============================================================================

Информация за филма: 

Райън Рейнолдс и Джеф Бриджис са бесни ченгета от отвъдното в екшън комедията РПУ „Оня свят“Ако добрите момчета отиват в рая, а лошите – където поискат, то в РПУ „Оня свят“ Райън Рейнолдс („Х-Мен Началото: Върколак“) и Джеф Бриджис („Железният човек“, „TRON: Заветът“) определено си имат работа с най-лошите момчета на света. Бързите коли, точните оръжия и бойните умения вършат работа в борбата с престъпниците по Земята, но не са достатъчни за залавянето на мъртъвците, които отказват доброволно да се пренесат в отвъдното. Ник Уолкър (Рейнолдс) и Рой Пулсифър (Бриджис) са натоварени с тежката задача да се спрвят с лошите духове под зоркия контрол на своята безпощадна шефка (Мери-Луис Паркър от ТВ сериала „Трева“).

Шериф Пулсифър е обиграно ченге от РПУ „Оня свят“, специализирано в преследването на бродещите из света на живите мъртъвци, преобразени като обикновени хора. Докато успява да се справя с тази задача, животът на Земята е в безопасност. Всяка негова грешка обаче е предпоставка за пагубни последствия за живота на планетата. Изправен пред най-трудното предизвикателство в своята дългогодишна кариера, Пулсифър се нуждае от подкрепа, която получава в лицето на топ ченгето Уолфър, току-що напуснало света на живите. За да се справят с тежката полицейска мисия, те трябва първо да превъзмогнат недоволството от съвместната си работа и да се научат да работят като истински екип, което се оказва не по-лека задача.

В ожесточената битка, която двамата водят на границата на нашия и оня свят, ще стане ясно, че дори смъртта не е в състояние да унищожи злото и след нея е необходима сериозна намеса от страна на специалистите от РПУ „Оня свят“. В противен случай разярените мъртви души ще поемат по грешен път в тунела към задгробния свят и хората ще трябва да се сбогуват с живота, такъв, какъвто го познават.

В зрелищната 3D екшън-комедия РПУ „Оня свят“ се впускат още Кевин Бейкън („X-Мен: Първа Вълна“), Стефани Зостак („Железният човек 3“) и Робърт Непър („Транспортер 3“). Режисьор на филма е Робърт Швентке („БСП – Бесни Страшни Пенсии“), а продуцентският екип включва имената на Нийл Мориц (поредицата „Бързи и яростни“), Майк Ричардсън („Хелбой 2: Златната армия“) и Майкъл Фотрел (поредицата „Бързи и яростни“).

РПУ „Оня свят“ ще излезе на 3D в кината у нас на 9 август 2013 година. Още информация за филма може да намерите във Фейсбук на адрeс www.facebook.com/ForumFilmBulgaria.

 
TOP 10 21:00 - 21:40 Слушай
  • MACHINE GUN KELLY, CAMILA CABELLO BAD THINGS 21:15 сега
  • DJ VOLCAN ISTANBUL (CONSOUL TRAININ AND JAYWORX REMIX) 21:11 предишна
  • ALAN WALKER ALONE 21:09 предишна
  • TOVE LO TRUE DISASTER 21:06 предишна
  • THE WEEKND, DAFT PUNK I FEEL IT COMING 21:01 предишна
  • ARMIN VAN BUUREN, SOPHIE ELLIS BEXTOR NOT GIVING UP ON LOVE 20:59 предишна
  • MAROON 5 WAKE UP CALL 20:55 предишна
  • JORDIN SPARKS ONE STEP IN A TIME 20:52 предишна
  • TOM NOVI UNEXPECTED 20:49 предишна
  • CRAZY FROG AXEL F 20:47 предишна
YOUR VOICE 20:00 - 22:00