Радио The Voice

Началото на едно различно и лично лято с Coca-Cola

16:13 | 20 май 2013
“Сподели Coca-Cola” започна в началото на май едновременно в 30 европейски държави

Едни от най-обичаните български звезди на музикалната сцена се събраха заедно, за да поставят началото на едно различно и много лично лято. А най-страхотното лято е, когато споделяш със своите близки и приятели. 

Рафи, Deep Zone, Ангел и Моисей, Поли Генова споделиха доброто си настроение и бутилка Coca-Cola с приятели по време на официалното представяне на една най-иновативните и мащабни кампании на Coca-Cola – “Сподели Coca-Cola”. Всички гости на събитието имаха уникалния шанс да си направят персонални кенчета с имена или обръщения по избор. Чаровната вокалистката на Deep Zone – Надя,  направи кен с името на своя нов любим, с когото се запознала по време на турнето на групата в Бразилия миналата седмица. Рафи събуди любопитството на всички присъстващи със своето кенче „Део, Лео, Рафи и Играта“.

Тази година Coca-Cola приема лятото лично и е подготвила страхотна изненада за своите фенове. За първи път в Европа емблематичното лого на марката върху всички кенове и бутилки се заменя от най-често срещаните имена и обръщения сред българите на възраст между 13 и 19 години. През цялото лято потребителите ще имат възможност да споделят с близки и приятели любимата си напитка с персонализирани етикети със 130 лични имена и 75 популярни обръщения. Те са избрани след детайлно проучване на имената в България и най-разпространените обръщения сред младите хора в момента.

 От компанията разкриха, че са произведени най-много бутилки с имената Жоро, Иван, Ники и Мария. Първата произведена бутилка с персонализиран етикет в България е с името Албена. И в тази кампания Coca-Cola не изневерява на принципите си да мотивира хората да споделят щастливите моменти. Затова освен лични имена, любителите на марката ще намерят в търговската мрежа продукти с надписи „Приятел“, „Фен“ и дори „V.I.P“. Компанията не пропуска да предизвика най-смелите си потребители да споделят Coca-Cola с „Бившия“ или „Бившата“.

През цялото лято всички любители на марката могат да използват и специално разработения за кампанията интернет портал www.spodelicocacola.bg, където имат възможността да създадат и персонализират свои собствени виртуални кенове, които да споделят с приятелите си във Фейсбук. Само две седмици след появяването на първите продукти в търговската мрежа и преди стартирането на рекламната кампания в България, в социалната мрежа има стотици споделени снимки на продукти с лични имена и обръщения.

“Сподели Coca-Cola” започна в началото на май едновременно в 30 европейски държави. Това е и най-мащабната инициатива за персонализирани продукти в света, по време на която над един милиард бутилки и кенове ще бъдат разпространени в цяла Европа.

WE LOVE WEEKENDS 08:00 - 21:30 Слушай
  • MIKE CANDYS, EVELYN SUMMER DREAM 14:59 сега
  • MILEY CYRUS WHO OWNS MY HEART 14:56 предишна
  • DNCE BODY MOVES 14:52 предишна
  • INNA SAY IT WITH YOUR BODY 14:49 предишна
  • PAVELL, VENCI VENC MOMICHETO OT KVARTALA 14:45 предишна
  • DIMITRI VEGAS, LIKE MIKE STAY A WHILE 14:41 предишна
  • CHEAT CODES X DANTE KLEIN LET ME HOLD YOU (TURN ME ON) 14:39 предишна
  • LADY GAGA PERFECT ILLUSION 14:36 предишна
  • ERA ISTREFI BONBON 14:33 предишна
  • KRISTIAN KOSTOV NE SI ZA MEN 14:29 предишна
YOUR VOICE 15:00 - 18:00