Радио The Voice

Jessie J подари шапка с "пресен" автограф на фен от публиката

01:34 | 30 юни 2013
Певицата разтърси "Арена Армеец" с плейлист от най-големите си хитове

Най-големите хитове на Jessie J огласиха тази вечер София. Проливният дъжд не спря истинските фенове, които с нетърпение очакваха срещата си с този феномен на британската музика.

С уникалния си стил на пеене, изключително мощен и техничен до съвършенство, с предизвикващи възхищение импровизации и невероятно топло присъствие, чаровната Jessie нажежи обстановката в залата толкова много, че не остана и една мокра дреха след престоя на публиката под дъжда преди да бъдат отворени входовете.

Сцената за Jessie J подгряха някои от най-актуалните и успешни български изпълнители в момента – Bobo, Grafa, Михаела Филева и Venzy. Всички те си свършиха работата с перфекционизъм и енергичност, не по-малки от тези на световните звезди.

Британската звезда излезе на сцената и откри шоуто с „Prize Tag” и „Who’s Laughing Now”. Последва сет от не толкова популярни песни – “Stand Up”, “Rainbow” и баладата “Casualty of Love”, която създаде романтична атмосфера сред публиката.

С емоционална реч, в която певицата сподели, че никой не е съвършен, включително и тя самата, беше предшествано изпълнението на „Nobody’s Perfect”, в което с цяло гърло пяха всички в залата.

В плейлистата бяха включени и кратки кавъри на „Ain’t Nobody” на Chaka Khan и “Emotions” от златните години на Mariah Carey.

Една от най-популярните сред масовата публика песни на Aerosmith „I don’t want to miss a thing”, в чието изпълнение Джеси Джей призова всички да се включат, премина естествено и почти неусетно в откровеният сингъл на певицата „Who You Are”.

Друг паметен момент от шоуто настъпи, когато Jessie J се оттегли встрани на сцената и даде поле за изява на музикантите. Всяка от трите беквокалистки на звездата изпълни по една песен – първа прозвуча „Queen of the Night” на Whitney Houston, след това “The Way You Make Me Feel” на Michael Jackson и “Work it Out” на Beyonce, а между тях се проявиха и музикантите от бенда. В последната песен се включи и самата Jessie.

Самоирония и много хумор предшестваха изпълнението на дебютната песен на Jessie J „Do it like a Dude”. Звездата каза, че по онова време визията й е плашила хората. След края на парчето певицата се подписа върху шапката, която носеше, и я хвърли сред публиката.

Концертът завърши с най-новото от Jessie J – „Laserlight”, “Domino” и последният й сингъл “Wild”. По този начин звездата се сбогува с българската публика и макар да нямаше изпълнение на бис, хората си тръгнаха удовлетворени и заредени от емоционалната вечер, за да се „гмурнат” отново в дъжда навън, но вече в британски стил.

TRANCE MIND 21:30 - 22:30 Слушай
  • JLOOP AND REMOTE PRES. THE VOICE OF TRANCE MIND 25.06.2017 21:32 сега
  • JUSTIN TIMBERLAKE NOT A BAD THING 21:27 предишна
  • LUIS FONSI, DADDY YANKEE DESPACITO (ID) 21:23 предишна
  • ADAM LAMBERT ANOTHER LONELY NIGHT 21:20 предишна
  • SKANDAU REPLAY (ID) 21:16 предишна
  • FUTURE MASK OFF (REMIX) 21:12 предишна
  • SNAKEHIPS, ZAYN CRUEL 21:08 предишна
  • HARRY STYLES SIGN OF THE TIMES (ID) 21:05 предишна
  • MASSARI DONE DA DA 21:01 предишна
  • AUSTIN MAHONE, PITBULL MMM YEAH 20:58 предишна
Alternative Playlist 21:00 - 22:00