Радио The Voice

Герои от всички краища на света в “Чудната петорка“

16:08 | 14 ноември 2012
Премиерата на филма е на 30 ноември в кината на 3D и IMAX 3D

Чудната петорка“ на DreamWorks е епично приключение, което разказва историята на група герои – всеки с изключителни способности. Когато зъл дух, известен като Торбалан хвърля ръкавицата с претенцията си да завземе света, безсмъртните Пазители трябва да обединят силите си за първи път, за да защитят надеждите, вярванията и фантазията на всички деца по света.

Премиерата на филма е на 30 ноември в кината на 3D и IMAX 3D. Предпремиерната прожекция е седмица по-рано.

ЗА ГЕРОИТЕ

Дядо Коледа
Вероятно познавате Дядо Коледа, но той не е типичният весел герой, с когото сте свикнали. Дядо Коледа е бивш руски казак. На едната му ръка има татуировка “лош“, а на другата “добър“. Свиреп, взискателен и импулсивен, той вижда всичко. И всичко у него е в голям мащаб. Ако Дядо Коледа вярва в някоя кауза, никакви думи и действия на когото и да било не могат да го спрат.

Великденският заек
Великденският заек, както е познат, е спокоен и сдържан австралиец, суров като местния пейзаж. Роден за горски пазач, той е грубоват и наежен природозащитник. Следва ритъма на природата и когато е време да се действа, изчаква идеалния миг да го направи. Когато най-сетне това се случва, всичко свършва за част от секундата. Великденският заек е съвършено невъзмутим. Единственото, което може да го подразни е вечното натякване на Дядо Коледа как Коледа е по-важна от Великден.

Феята на зъбките
Феята на зъбките е наполовина човек и наполовина колибри. Тя е красиво, елегантно, синьозелено искрящо създание. Пълна е с енергия и винаги е в движение, при което краката й никога не докосват земята. Изразява широк спектър от емоции посредством крилата и опашката си. Всички знаят, че Феята на зъбките прибира зъбчетата на децата изпод възглавниците им, но онова, което не знаете е, че зъбчетата съдържат най-ценните спомени от детството. Тя пази тези зъбчета в двореца си и ги съхранява за по-късен момент в живота, когато тези спомени са ти най-нужни.

Сънчо
Сънчо създава и доставя хубавите сънища. И не говори, за да не събуди спящите хора. Комуникира чрез изразителни пясъчни образи, които си надява по магически начин на главата. Той е гръцки хор, съставен от един член. Предлага малко комично разпускане, но в образа му има елемент на древна мъдрост. Във възлови моменти може да бъде използван като тайно оръжие – той именно показва на другите Пазители кое е истински важно.

Джак Скреж
Джак Скреж е свръхестествено създание, много подобно на Пазителите. Но за разлика от другите той е самотник, класическият бунтар без кауза. Той също е безсмъртен, вечно млад, харизматичен и умен. Има невероятна власт върху времето, което контролира чрез вълшебния си жезъл. Може да призове вятър, бури, студове и сняг. Язди вятъра като олимпиец сноубордист. Той е олицетворение на пакостите и хаоса и все още не е овладял пълния си потенциал.

Торбалан
Торбалан е този, който се крие под леглото ти и причината да се боиш от тъмното. Той живее в подземна бърлога, която е като зъл огледален образ на кралствата на Пазителите. Наложило му се е да изтърпи поколения от родители, учещи децата си да не вярват в него, а Пазителите получават всичките хвалби. Торбалан е решен да промени всичко това. Той е замислил план да накара хората да вярват в него, а не в Пазителите. Систематично ще премахне Пазителите един по един, както и всичко, което те въплъщават, докато не остане нищо друго освен страх.

MORNING VOICE С ЖОРЖ 08:00 - 11:00 Слушай
  • KANITA DON'T LET ME GO 08:31 сега
  • ALOK, BRUNO MARTINI, ZEEBA HEAR ME NOW 08:27 предишна
  • ARILENA ARA NENTORI (BESS REMIX) 08:24 предишна
  • ENRIQUE IGLESIAS SUBEME LA RADIO 08:20 предишна
  • LP LOST ON YOU (SWANKY TUNES RMX) 08:17 предишна
  • ROBIN SCHULZ, JAMES BLUNT OK 08:14 предишна
  • DARA RODENA TAKAVA 08:10 предишна
  • OFENBACH BE MINE 08:05 предишна
  • RIHANNA LOVE ON THE BRAIN (DON DIABLO REMIX) 08:03 предишна
  • ALEXANDRA STAN, HAVANA ECOUTE 07:58 предишна
Snooza 06:00 - 10:00